Lepd meg szeretteidet képzéseinkkel!

Lepd meg szeretteidet képzéseinkkel!

Kifogytál az ötletekből? Lepd meg szeretteid azzal, amire a legjobban vágynak!
Legyen szó bármilyen alkalomról ezzel az ajándékkal biztos nem nyúlsz mellé!
Hogyan ajándékozd képzésünket?

Írj az info@iwi.hu email címre vagy hívd a +3630 683 5145 telefonszámot és kérj tájékoztatást a képzés befizetésének feltételeiről.

Miután a tandíj egésze vagy részletfizetés esetén az első részlete beérkezett, megküldjük számodra a kiválasztott utalványt, melyet otthon ki tudsz nyomtatni, vagy üzenetben megküldeni szerettednek.


Válassz az ajándékutalvány minták közül!

Kattints a képre és nézd meg nagyban is, hogy melyik tetszik a legjobban! Nyomtatáskor az utalvány az 1/3-ad részét teszi ki egy A/4-es lapnak.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps