Jövőre is lesz IWI Black Friday ...és egy kis hosszabbítás! Várunk vissza!

A Black Friday: A vásárlási őrület ünnepe

Minden év novemberének negyedik csütörtökjén milliók kiáltják torkaszakadtából: "Boldog Hálaadást!". Azonban a Hálaadás nem csak a hálaadásról és a kiváló vacsorákról szól, hanem a Black Friday előtti készülődésről is. A Black Friday - vagyis a Fekete Péntek - Amerikában kultúrává vált esemény, amelynek az a lényege, hogy az ünnepek előtt egy napra, azaz a pénteki napra az áruházak mindenféle akciókkal és leárazásokkal várják a vásárlókat.

A Black Friday indulásának története

Sokan úgy vélik, hogy a Black Friday kifejezés abból a koncepcióból ered, hogy az üzletek pénzügyi veszteséggel működnek, vagyis "pirosban vannak", egészen Hálaadás napja utáni napig, amikor a tömeges eladások végre lehetővé teszik nekik a profit realizálását, vagyis "feketébe kerülésüket". Azonban ez nem igaz.

A kifejezés pontosabb magyarázata az 1960-as évek elejéig nyúlik vissza, amikor Philadelphia rendőrei elkezdték használni a "Black Friday" kifejezést annak leírására, hogy milyen káosz alakult ki, amikor nagyszámú külvárosi turista érkezett a városba, hogy elkezdje ünnepi bevásárlását és néhány évben részt vegyen a szombati éves Army-Navy futballmérkőzésen. A hatalmas tömegek fejfájást okoztak a rendőröknek, akik hosszabb műszakokat dolgoztak, mint általában, mivel foglalkozniuk kellett a forgalmi dugókkal, balesetekkel, bolti lopásokkal és más problémákkal.

A mai napokban a Fekete Péntek a boltokban, bevásárlóközpontokban és online áruházakban egyaránt hatalmas népszerűségnek örvend. Az emberek hosszú sorokban állnak az üzletek előtt, kempingeznek a leárazásokért, és online kereskedők milliói készülnek fel az év legforgalmasabb napjára.

Mikorra is esik pontosan a Black Friday, avagy a Fekete Péntek?

A Black Friday időpontja minden évben változik, de mindig a Hálaadást követő pénteki napra esik. Az utóbbi években azonban látható egy változás: a "Black Friday" egyre inkább "Black Week" lett. Az üzletek egyre korábban kezdik meg az akcióikat, néhányan már a Hálaadás napján, vagy akár az azt megelőző hétvégén.

IWI Black Friday ajánlata

Ez alól pedig mi sem vagyunk kivételek. Szeretnénk, ha mindenkinek lehetősége lenne, hogy időt szánjon a kedvezmények megtekintésére és megfontolására.

Gyere, és látogass vissza jövőre is!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop