TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Vízfogyasztás és folyadékbevitel kisokos sportolóknak

Vízfogyasztás és folyadékbevitel kisokos sportolóknak

A folyadékbevitel elengedhetetlen az életben maradáshoz, hiszen testünk nagy része vízből áll. Bár gyakran alábecsülik, de a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás kritikus szerepet játszik mindennapi életünkben, különösen akkor, ha rendszeresen sportolunk.

A jóga, mint edzés és portfólió bővítési eszköz

A jóga, mint edzés és portfólió bővítési eszköz

Edzőként bizonyára céljaid között szerepel a személyes és szakmai fejlődés, így keresed azokat az eszközöket, amelyek segíthetnek ezen az úton. 

A jóga jótékony hatásai a mindennapokban

A jóga jótékony hatásai a mindennapokban

A XXI. században egyre inkább előtérbe kerül a gyors tempójú életmódból adódó stressz csökkentésének és az életminőség javításának igénye. Azonban ebben a folyamatosan változó és ingerdús környezetben van egy ősi gyakorlat, amely segíthet megtalálni a belső harmóniát és az egyensúlyt: ez pedig a jóga.

Változásbiztonság

Változásbiztonság

Bíró Orsolya szervezetfejlesztési tanácsadó és Leindler Milán pszichológus beszélgetnek Hesztera Dórával arról, hogy milyen apró trükkök segíthetnek nekünk megküzdeni az utóbbi években szüntelenül érkező életkihívásokkal. 

A jóga

A jóga

"... egy jóga órán csak csöndben ülnek ... oda biztosan csak azok mehetnek, akik hajlékonyak ..."

A sportolás és jól-lét, valamint az élettel való elégedettség kapcsolata

A sportolás és jól-lét, valamint az élettel való elégedettség kapcsolata

A szabadidős tevékenységek pozitív hatásai közé sorolható, hogy nagy mértékben csökkentik a stresszt, pozitív érzésekkel árasztanak el minket, és akár a társas kapcsolatokat is erősíthetik.

Pszichológia Percek Leindler Milánnal - 3. rész

Pszichológia Percek Leindler Milánnal - 3. rész

Az étkezési zavarok és a sport összefüggéseiről beszélget Leindler Milán pszichológussal Bacskay Péter kollégánk.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop