TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Pre- és postnatál tréning - 4. rész

Pre- és postnatál tréning - 4. rész

Mai videónkban a helyes légzésről hallhattok.  
Videósoroaztunk ugyan első sorban a szülés utáni regenerációt hivatott támogatni, az itt elhangzó információt bármely hasi műtétből, sérülésből történő felépülés, vagy helytelen légzésminta rögzülés esetén is eredményesen használható.
Hallgasd végi és alkalmazd a mindennapokban!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop