TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Edzésvideók - 3. rész

Edzésvideók - 3. rész

Kedves Fitness Trend Magazin olvasónk!

Ne felejtsd, számos remek szabadtéri sportolási lehetőség vár Rád télen is! 
Mi azért ezen a héten is olyan gyakorlatsorokat hoztunk számotokra Szőke Fanni és Góg Anikó oktatóinkkal, amikkel otthonotok melegében is formában tudtok maradni.

Fanni videójában saját testsúlyos gyakorlatokat találsz:
míg Anikó gyakorlataihoz súlyzóra, vagy két palack vízre, illetve egy fellépőre, hokedlire is szükséged lesz. :)
Az első és a második heti edzésvideókat ezekről a linkekről éritek el.

Karácsonyra jó kis átmozgató edzéstárad lesz! ;)
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop