TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Edzésvideók - 4. rész

Edzésvideók - 4. rész

Kedves Fitness Trend Magazin olvasónk!

Mostanra már biztos belelendültél az edzésbe és legalább olyan örömöd leled videóinkban, mint amekkora örömmel készítettük, hogy decemberben végig fitt lehess. Elérkeztünk edzésvideó-sorozatunk utolsó részéhez, de most sem fogunk csalódást okozni. :)

Anikó ezen a héten egy edzőtermi futópados, súlyzós edzéssorral készült. A súlyokat körültekintően válaszd meg!
Fanni most is igazán remek komplex gyakorlatsort hozott Neked. Ha most indulsz a koripályára idén először, különösen ajánljuk a gyakorlatsort, vagy ha éppen azért tornázol otthon, mert nincs kire hagynod a babád!
Ne feledkezzetek meg most sem a bemelegítésről és egy jóleső nyújtásról a gyakorlatsor után!

A sorozat videóit az ünnepek alatt is eléred!

Jó edzést, jó pihenést!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop