TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Énmárka építés 1X1

Énmárka építés 1X1

A sikeres érvényesüléshez nem elég ha profi edző vagy. Légy tisztában saját értékeiddel, találd meg a saját hangodat, vállald fel magad! Nyugodtan lógj ki a sorból, tartalmad legyen eredeti.

Góg Anikó, az IWI Karrier-és Nyílt napjén tartott remek előadását ne hagyd ki! 

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop