TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Nem javasolt edzőtermi gyakorlatok - IWI Fitnesz Science 10. rész

Nem javasolt edzőtermi gyakorlatok - IWI Fitnesz Science 10. rész

IWI Fitness Science sorozatunk tizedik részébe olyan gyakorlatokat gyűjtöttünk össze, melyeket szinte kivétel nélkül helytelen kivitelezéssel láthatunk az edzőtermekben. 

Ezek jobb esetben haszontalanok, míg roszabb esetben sérülésveszélyt is jelenthetnek. Bacsakay Péter kollégánk magyarázattal és alternetív megoldásokkal is szolgál.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop