TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Tedd bele a munkát, és minden akadályt legyőzhetsz. Mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes!

Tedd bele a munkát, és minden akadályt legyőzhetsz. Mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes!

Ez a szemlélet vezeti az amerikai SKLZ szakembereit az innovatív sporteszközök fejlesztése során. A SKLZ számos profi észak-amerikai sportoló (NFL, MLB, NBA, NHL), és több magyar elit csapat és atléta felkészülését, edzését, regenerációját segíti (Győri ETO kézilabda, MTK labdarúgás, Csernoviczki Éva judo).

Ugyanakkor legalább ennyire fontos, hogy a SKLZ eszközök megfelelő használatával akár az amatőr sportolók is, életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni. Számtalan különböző edzésformához, célhoz, sportághoz használhatók az eszközök, legyen szó akár a gyorsaság fejlesztéséről, a sérülések kockázatának csökkentéséről vagy a képességek fejlesztéséről.

Az edzők és a sportolók munkáját is nagyban segítheti, hogy a SKLZ minden egyes termék mellé olyan videó anyagot készít, amelyben szakemberek mutatják be az adott termék megfelelő használatát a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Ezeket itt tekintheted meg:

http://www.sklz.com/videos/

Ezeknek a rövid klipeknek kifejezetten nagy hasznát vehetik átlagemberek a mindennapokban, hiszen nem állhat mellettük minden egyes edzésen egy felkészült szakember. Sőt, a tanulás-munka-család mellett sokszor a terembe sem jutnak el.

Az otthoni, magas színvonalú edzésekhez adunk ötletet és motivációt azoknak, akik a saját testsúlyos gyakorlatok mellé változatosságot szeretnének beépíteni a programjukba.

https://www.websportaruhaz.hu/funkcionalis-edzes-otthon

 

A SKLZ eszközök magyarországi forgalmazója az LV International Kft.

www.websportaruhaz.hu

 

Írta: Szabó József

LV International Kft.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop