TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Mi a különbség a Fitness instruktor és a Személyi edző képzés között?!

Mi a különbség a Fitness instruktor és a Személyi edző képzés között?!

Ismerd meg a Fitnesz instruktor és az arra épülő Személyi edző képzés közötti különbségeket, azt, hogy hol húzódnak a két végzettség birtokában a kompetencia határok!

Tudtad, hogy a programkövetelményeken felül minden oktatási intézmény szabadon alakíthatja mit és hogyan ad tanfolyami résztvevőinek az ugyanolyan néven futó képzés során? Nézd meg, mi hogy tanítjuk ezeket az IWI-ben!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop