TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Segítő szakmában dolgozol? Akkor szupervízió!

Segítő szakmában dolgozol? Akkor szupervízió!

Minden kolléga tud mesélni egy-egy nehezebb esetről, vagy ha még csak kezdő, hát idejében érdemes felvérteznie magát a problémás kliensek/élethelyzetek helyes kezelésének tudományával, saját testi-lelki épségének érdekében. 

Hallgasd meg Dr Zopcsák László, és Leindler Milán pszichológus podcastját az edzői szupervízióról!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop