TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

BISA azaz Back In Shape Again! Edzés videótár Góg Anikótól

BISA azaz Back In Shape Again! Edzés videótár Góg Anikótól

Ha az otthonodban, általad választott időpontban szeretnél egy kompakt edzést teljesíteni, akkor ez a gyakorlattár neked való! Kezdőként és profiként is kihívás lesz a program, csak figyelj az instrukciókra!

Góg Anikó korábbi triatlon élsportoló, diplomás humánkineziológus, személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, az Újra én, edzés várandósság alatt, szülés után című könyv szerzője két kislány édesanyja. Anikóval az Életmód Navigátor program állóképességi edzései során is találkozhatsz! ;)

Talán kétségkívül kijelenthető, hogy szakmailag a legbiztonságosabb edzés, ha megfelelően kvalifikált tréner, személyes felügyelete mellett sportolhatunk. Ha ismeri a tréner a képességeinket, adottságainkat, szükségleteinket, céljainkat, akkor kellő mennyiségű információ áll rendelkezésére annak érdekében, hogy személyre szabott programot alakíthasson ki számunkra. Ez a lehetőség azonban, nem mindig, vagy nem mindenki számára adatik meg. Vagy térben, időben nem összehozható a közös edzés, vagy a személyes találkozó lehetőségének korlátozottsága, illetve számtalan egyéb körülmény okán, ez nem mindig kivitelezhető.

Ilyenkor jönnek az alternatív lehetőségek. Nézzük meg az előre rögzített edzésvideókkal kapcsolatos észrevételeket.

- Adott ugye -ideális esetben, megfelelő képesítésekkel rendelkező- tréner, aki bemutatja a gyakorlatokat. Azokat vagy edzéstervbe rendezi, vagy végig tornázza a teljes programot. Amit tehet, hogy képességei maximumán, lehetőségei szerint a legszebben, legjobban szemlélteti a gyakorlatokat és érthető instrukciókkal vezeti sportolóját, aki pedig igyekszik ezt megfelelően lekövetni.

- Fontos előre feltérképezni a választott edzés célját, a végrehajtáshoz szükséges sportszerek, eszközök szükségességét, az időtartamot, terjedelmet. Ha ezek mindegyike passzol, akkor érdemes nekivágni a programnak.

- Szerencsés esetben már dolgozott együtt a tréner és a kliens (vagyis a gyakorlatok, alapvető edzéselméleti szempontok, módosítási lehetőségek ismertek a kliens számára: légzés ritmusa, ellenállások megválasztása, mit tegyen, ha ezt vagy azt érez edzés közben…stb.), de ha nem, akkor mondjuk egy nullás sorszámú videóban a tréner előre elmondja ezeket az információkat. Ezt csak egyszer kell megnéznie a sportolónak, igy birtokába jut azoknak az ismereteknek, melyeket maga is alkalmazhat majd az edzések során.

- Érdemes tisztázni, hogy az edzésvideó tartalmazza-e a bemelegítést, levezetést. Ha nem, akkor az edző vagy készített külön-külön gyakorlatsorokat ezekre a célokra, vagy nem, de akkor a sportolónak önállóan ezekkel számolnia kell. 

- Fontos megteremteni a megfelelő körülményeket az edzés végrehajtásához. Álljon rendelkezésre elegendő terület, biztonságos talaj, szükséges sportszerek, megfelelő ruházat…

- …de legfőképp idő, amit fókuszáltan önmagára, az edzésre fordíthat.

- Az otthoni edzést is tartsuk annyira fontosnak, mint az edzőtermi órát. Tervezzük be napirendünkbe előre a pontos idejét (ne szervezzünk rá más programot) és biztosítsuk, hogy nem kisértjük a félbeszakítás lehetőségét, megcsörrenő telefonnal, bejövő e-mail elolvasásával, a szekrény tetején kókadozó virág meglocsolásával, paprikáskrumpli rotyogással.

- Ne bizonytalanodjuk el akkor sem, ha nincs ott senki, aki percenként kijavítana, instruálna, biztatna. Most te vagy a főnök és saját magadon kell behajtanod a tréninget. Nem lehetsz kíméletesebb önmagadhoz, mint kedvenc oktatód!

- Ami pedig talán a legfontosabb, hogy ha csak az otthoni edzés lehetősége áll rendelkezésünkre, azt se érezzük gátnak a fittségünk, kondíciónk megőrzésére, megteremtésére, hanem használjuk ki ezt az opciót a fejlődésre.

BISA csomag: https://beyondthemotion.com/bundles/bisa-back-in-shape-again

A csomagban több, mint 45 db, 3o perces teljes testet megdolgoztató edzésprogramot, külön bemelegítés-levezetés videót, fitnesz tesztet, valamint kifejezetten a has-és törzsizmok erősítését célzó 15 perces core tréning, valamint szuper intenzív, 10 perces intervall modulok blokkot találsz. A tár folyamatosan bővül. A csomagban elérhető videókat az előfizetésed ideje alatt, korlátlanul eléred.

Nem egy edzéstervet kapsz, végig dolgozom veled a teljes edzésidőt. A gyakorlatokat kisérő instrukcióknak köszönhetően, megkapod a könnyítési - nehezítési alternatívakat is, igy edzettségi szintednek megfelelően hajthatod végre az egyes feladatokat. A cél az, hogy a lehető leghatékonyabb edzéscsomagot kapd, amivel egyedül, az otthonodban is sikeres lehet az életmódváltásod. 

Kinek ajánlott?

Ha az otthonodba, általad választott időpontban szeretnél egy kompakt edzést teljesíteni, akkor ez a gyakorlattár neked való. Kezdőként és profiként is kihívás lesz a program, csak figyelj az instrukciókra!

AZ IWI ÉN program résztvevői számára, az első hónap előfizetői díja 9.99 GBP helyett, 1 GBP (kb. 388 Ft). A második hónaptól teljes áron válik elérhetővé a teljes videótár. A feliratkozás automatikusan megújul. Amennyiben nem szeretnéd tovább használni a csomagot, a profil-feliratkozások menüpont alatt bármikor le tudod mondani.  A kedvezményes regisztráció az IWI Életmód Navigátor Program kupontárában szereplő voucherrel vehető igénybe.

(Feliratkozás/feliratkozás megújulása után nincs lehetőség pénzvisszatérítésre, ahogyan azt a visszatérítési és lemondási feltételeknél is megtalálod. A gyakorlatvideókhoz, vagyis a teljes edzés videótárhoz a fizetés pillanatában hozzáférsz. Ha számlát szeretnének a vásárlás után írj emailt az adatokkal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az anyagok nem letölthetők, kizárólag a videótár felületén érhetők el. Ha a regisztrációval, előfizetéssel kapcsolatban van kérdésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre írt leveleddel jelezd nekünk, örömmel segítünk! A kedvezményes előfizetés lehetősége az akció visszavonásáig érvényes. Minden felhasználó csak egyszer veheti igénybe a kedvezményes előfizetés lehetőségét.)

A sport nem csupán esztétikai kérdés!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop