TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Bomba forma ünnepek utánra?!

Bomba forma ünnepek utánra?!

Veled is megesett már, hogy Karácsony után akár több kilóval többet mutatott a mérleg? 

Ne maradj le emiatt a legfinomabb falatokról az ünnepi asztalnál! Gondolkozz előre, tervezz tudatosan! Ha már most tudod, hogy kicsit többet fogsz enni mint eddig tetted, iktass be néhány perc extra mozgást is a napjaidba! Így nem csak a kalória bevitel, hanem a kalória felhasználás is növekedni fog.

Állíts össze magadnak egy edzés Adventi naptárat! Válogass bátran az IWI Életmód Navigátor programban megismert gyakorlatok közül. Fordíts különös figyelmet a helyes kivitelezésre!

Még nem jelentkeztél a programunkra?  ITT megteheted! Most bevezető áron csatlakozhatsz az akár otthonodban is elvégezhető 6 hetes programra, hogy az új évet fitten, egészségesen kezdhesd. :) 

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop