TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

IWI Életmód Navigátor Kuponkatalógus

IWI Életmód Navigátor Kuponkatalógus

Tudtad, hogy az IWI Életmód Navigátor programban résztvevők számára elérhető egy Kuponkatalógus képzési és partner kedvezményekkel?

Szeretnél szakszerűen edzeni bárhol, bármikor? Sajátítsd el a fitness szakma, a fitness edzés és edzéstervezés alapjait nálunk! 

Ha még kezdő vagy, indíthatsz az online elérhető IWI Életmód Navigátor programmal. IWI ÉN résztvevőként pedig kuponkedvezménnyel tudod biztosítani helyedet a Fitness Instruktor képzésre! Itt éred el az IWI ÉN Program, itt pedig a hamarosan induló FI képzés tájékoztatóját.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop