TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Sportoló asztmások – asztmával sportolók

Sportoló asztmások – asztmával sportolók

Kutatások sora bizonyítja, hogy az asztmában szenvedők életminőségének javulása érhető el megfelelően adagolt és rendszeres testmozgással. A heti két alkalommal legalább 20 percen keresztül végzett fizikai aktivitásra már jól reagál az asztmás tünetekkel rendelkező hobbi sportoló is.

A metabolikus egészség jövője

A metabolikus egészség jövője

A technológiai cégek azt ígérik, hogy visszaszorítják a cukorbetegséget és az elhízást.

Megéri?

Megéri?

A túlsúly és az elhízás a XX. század második felében vált népbetegséggé Évtizedekkel korábban csak tünetként, esztétikai problémaként emlegették, nem ismerték fel kóroki jelentőségét. Hazánkban a kardiovaszkuláris és a daganatos megbetegedések a vezető halálokok, melyek kialakulásához jelentősen hozzájárul az elhízás. Az utcákon látható túlsúlyos emberek nagy része a rendelőkben vagy a kórházakban is gyakori vendég betegként. Elöregedő társadalmunkban azért is jelent ez különösen nagy problémát, mert az életkor előrehaladtával folyamatosan nő a testsúly, amit sokan természetes élettani jelenségnek tartanak.

A Medical Fitness szakértő

A Medical Fitness szakértő

Miért érdemes a Medical Fitnesz Szakértő képzésre jelentkezned, ha biztos ügyfélkört szeretnél?

A sport, fitness differenciálódása, medical fitness

A sport, fitness differenciálódása, medical fitness

Az egészség fejlesztésében legfontosabb feladat az egyénre hárul. Neki van a legtöbb veszteni valója, neki fontos, hogy magas szinten tartsa az egészségét.

Mit tegyen a személyi edző, ha egészségügyi problémával keresik fel? - 2. rész

Mit tegyen a személyi edző, ha egészségügyi problémával keresik fel? - 2. rész

A személyi edzőket alapvetően arra képezik ki, hogyan tartson edzést és milyen tanácsokat adjon egészséges egyéneknek, akik preventív, egészségmegőrző céllal keresik fel. Manapság azonban legtöbbször nem ez a helyzet, itthon különösen, tűzoltás zajlik inkább. 

Stroke járvány fenyeget

Stroke járvány fenyeget

Az utóbbi években világszerte sokan vizsgálták célzottan a fizikai aktivitás, a kardiorespiratórikus teljesítőképesség szerepét a stroke prevenciójában, most ezek eredményeiből adunk egy kis ízelítőt.

Most tesszük le az alapokat - MES konferencia összefoglaló

Most tesszük le az alapokat - MES konferencia összefoglaló

Azt hiszem, nagyon hasznosan telt a hétvége azoknak, akik részt vettek szombaton a Medical Fitness Konferencián. Jó volt látni a szakemberek lelkesedését és tenni akarását egy új szakma alapköveinek lerakása érdekében. Habár ötórányi anyagot képtelenség pár mondatban összefoglalni, megpróbálkozom a lehetetlennel.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop