TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Őszintén a testépítés árnyoldaláról, pszichés következményéről

Őszintén a testépítés árnyoldaláról, pszichés következményéről

Bacskay Péter kolléngák kalauzol el minket a testépítés sokunk számára kissé misztikus világába. Tévhitekről, önismeretről a szakma veszélyeiről beszélget Leindler Milán pszichológus oktatónkkal.

Petivel a Fitness Instruktor, Személyi Edző, Sportoktató - Testépítés, Milánnal a Medical Fitnesz Szakértő (MES) és Elhízés élettana és pszichológiája, modern terápiája továbbképzéseinken találkozhatsz.

 

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop