TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Betiltott Gyakorlatok az Edzőteremben! IWI Fitness Science  - 9. rész

Betiltott Gyakorlatok az Edzőteremben! IWI Fitness Science - 9. rész

A testépítés aranykorában sokkal kisebb volt a prevenció jelentősége, bár igaz, kevésbé voltak jellemzőek a "modern életmódból adódó" tartásproblémák. 

Videónkban kiemeltünk pár olyan, a termekben mindennapos gyakorlatot, melyeknek vannak hatékonyságban azonos, azonban prevenciós szempontból jóval kedvezőbb alternatívái.

Tudj meg többet a szakmáról, edzz okosan, szerezz képesítést nálunk! 

Fintesz Instrukror, Sportoktató testépítés-fitnesz szakág és Személyi edző képzéseinken hallhatsz ezekről a témákról bővebben. Nem tudod melyiket válaszd? Hívj minket, írj nekünk és segítünk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop