TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Beszélgetés Richvalszki Zseraldinával a Wellness képzésről

Beszélgetés Richvalszki Zseraldinával a Wellness képzésről

Kerülj közelebb a Wellness- és spa-menedzser képzésünkhöz! A képzés szakmai vezetőjével Richvalszki Zseraldinával tartott beszélgetésünkből megtudhatod, hogy:
  • Hogyan zajlanak a képzések, mire lehet számítani?
  • Milyen területen tudnak elhelyezkedni az általunk képzett menedzserek?
  • Milyen lehetőségeket kínál egyéni vállalkozók számára a képzés?
  • Külföldön élőként el lehet-e végezni a képzést?
A sok egyéb más kérdés mellett szó esik nosztalgiázásról, sikersztorikról és a jövőről.
A hallottak alapján úgy érzed, hogy a Wellness a Te világod, vagy szükséged van mendezsment ismereteid gyarapítására? Töltsd le a képzési tájékoztatót, ismerd meg a részleteket és találkozzunk a következő tanfolyamon!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps