ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOLÓK TÁPLÁLKOZÁSA

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

Következő képzés indulásának ideje: hamarosan!
Képzés időtartama: 2 nap


Állóképességi sportolók táplálkozása és táplálék-kiegészítése

A két napos workshopon kezdetén egy állóképességi terhelésdiagnosztikai mérést végzünk az ország egyik legmodernebb laborjában a LifeLike Egészségügyi- és Mozgásdiagnosztikai Központban. Az eredmények közös elemzése után sportdietetikus magyarázza el az optimális étrendi és táplálékkiegészítési tudnivalókat, összefüggéseket, majd közösen állítunk össze étrend-tervet adott esettanulmányok alapján. Ezen ismeretek gyakorlati alkalmazása kihagyhatatlan sportági és személyi edzőknek, állóképességi él- és hobby sportolóknak, valamint mindazoknak, aki szeretnének javítani akár a Spartan Race, maraton, triatlon, vagy Mountain Bike versenyen elért eredményeiken!

Oktatók

Fülöp Tibor
Fülöp Tibor
Janota Zoltán
Janota Zoltán

Témakör leírás

  1. Állóképességi sportágelmélet: sportteljesítmény, kondicionális képességek, terhelésszabályozás, anaerob küszöb, pulzuskontroll
  2. Az állóképességi sportok sajátosságai a triatlonon keresztül (pl. miért és hol szúrják el az emberek akár az 5km-es futóversenyt), az állóképességi teljesítményt meghatározó tényezők;)
  3. Energiapótlás, folyadékpótlás versenyeken, edzésen, versenyek után, gyakorlati tippek és trükkök, személyre szabott edzés”
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak:
hamarosan!

Jelentkezés feltétele: Sporttáplálkozási ismeretek„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
59.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
69.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!