A wellness szó hallatán, többségünk lelki szemei előtt a luxus spa létesítmények csillogó és exkluzív világa jelenik meg. Szinte a bőrünkön érezzük a bársonyos fürdővíz érintését és orrunkban a kényeztető pakolások illatát. A wellness azonban ennél sokkal többet jelent, túlmutat a beauty és testkezeléseken. Tágabb értelemben véve a wellness egy élet- és szemléletmód! A testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtése mindannyiunk számára elérhető, így a saját, mindennapi wellness élményünket mi magunk teremthetjük meg egy kis tervezéssel és tudatos életvezetéssel. Mindezt hogyan?

Erről beszélgettünk egy késő nyári, forró délutánon dr. Kuklis Eszterrel, aki többek között az IWI Wellness és Spa Menedzser képzés oktatói gárdájának egyik oszlopos tagja. A doktornő az egészségmegőrzéssel, táplálkozással, a wellness életmód gyakorlati megvalósításával kapcsolatos tárgyköröket oktatja már hosszú évek óta, az IWI képzésében résztvevők számára.

Rövid interjúnkban két sikeres személyi edzőt ismerhetünk meg, akik az iskolapadot hátrahagyva egy éven belül elismerésre méltó eredményeket értek el. Szép emlékekről, hétköznapi nehézségekről, és az elmúlt egy év eseményeiről Bárdi Virgíniát, és Prázmári Erikát Karády András, az IWI oktatója kérdezte.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!