NASM Mental Toughness

NASM Mental Toughness

Vértezd fel magadat a sportolók mentális kitartóerejének fejlesztéséhez szükséges ismeretekkel és stratégiákkal! Segítsd klienseidet abban, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak a hétköznapokban vagy sportágukban, és ellenállóak legyenek a feléjük irányuló kihívásokkal szemben!
TANFOLYAM LEÍRÁSA
Az élsportolók körében bizonyítottan sikeres mentális kitartóerő egyre népszerűbb és egyre nagyobb rá a kereslet. A továbbképzés a fitnesz és a sport pszichológiai erejének legfontosabb szempontjaira összpontosít és célja, hogy a fitnesz szakemberek olyan ismeretekkel és készségekkel rendelkezzenek, amelyekkel segíthetnek a sportolók gondolkodásbeli rugalmassággát fejleszteni, gondolkodásmódjukat optimalizálni és a versenysportban a legjobb teljesítményt nyújtani. A mentális szívósság segít nagyobb tudatosságot és hatékonyságot biztosítani a teljesítményeredmények elérésében azáltal, hogy az elme elkötelezett, érzékeny, rugalmas és erős marad a nyomás alatt.

A tanfolyamot követően képes leszel:
  • elmagyarázni, hogyan lehet javítani a figyelem fókuszát, az összpontosítást, növelni a fittséghez és a jobb sportteljesítményhez való ragaszkodást,
  • azonosítani az edzés- és sportszituációkban használt bizalomforrásokat,
  • leírni, hogyan lehet felmérni és növelni az elkötelezettséget,
  • meghatározni a szorongás különböző típusait és azok szerepét a fitnesz- vagy sportteljesítménycélok elérésére tett kísérletek során.
A képzésről bővebb információt a NASM oldalán találsz
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop