Fitfight akkreditált workshop

NASM Virtual coaching

Vértezd fel magadat olyan készségekkel, eszközökkel és stratégiákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elindítsd, működtesd és sikeressé tedd online edzői vállalkozásodat!
TANFOLYAM LEÍRÁSA
  • Az online edzői vállalkozás elindításához szükséges üzleti terv alapvető összetevői
  • Online környezetben a kliensek fittségi felmérésének lehetőségei, elvégzése
  • Programtervezés a különböző súlycsökkentési célokkal és akadályokkal rendelkező kliensek számára
  • A kliensek edzése és felkészítése az online környezetben
  • Edzésterv módosítás online környezetben az ügyfelek egyedi igényei alapján
  • Digitális környezetben különböző igényű kliensek felkészítése olyan bevált viselkedésváltoztatási stratégiák alkalmazásával, mint a célmeghatározás és a motivációs interjúk készítése
  • Online eszközök használata a kliensek átlagos kosárértékének növelésére
  • Értékesítési és marketing stratégiák összehasonlítása a sikeres online vállalkozás működtetéséhez és fenntartásához
A képzésről bővebb információt a NASM oldalán találsz.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps