NASM (National Academy of Sports Medicine)

online képzések angolul, az IWI-n keresztül

NASM (National Academy of Sports Medicine) online képzések angolul, az IWI-n keresztül

FEJLESZD A SZENVEDÉLYED FITNESZ KARRIERRÉ

Miért a NASM?

NASM. A legkeresettebb fitnesz képesítés.
A National Academy of Sports Medicine (NASM) az egyik legelismertebb fitnesz képzőszervezet a világon, amit a náluk végzett személyi edzők minősége, a magas szintű továbbképzései (CPT, CES, PES, CNC) és a programokat átható tudományos alaposság tettek lehetővé.

A NASM képzései közül a szakmában kezdők, illetve magas szintű tudással rendelkezők is megtalálják a nekik való tudást a sporttudomány, teljesítményfokozás és az egészség-fitnesz ipar területein.

Az IWI és a NASM partnerkapcsolata 2012-ben indult. A kapcsolat fennállása óta több szakember választott minket és tett Performance Enhancement Specialist (PES) – Teljesítmény-fokozó Specialista és Corrective Exercise Specialist (CES) – Korrekciós Gyakorlat Specialista vizsgát. 2019-től már Certified Personal Trainer (CPT) – Okleveles személyi edző és Certified Nutrition Coach (CNC) – Okleveles Táplálkozási Coach kurzusaink is elérhetőek!

Válaszd az IWI-n keresztül a NASM online képzéseket, ha:

  • angol nyelven szeretnél tanulni
  • a biztosított tananyagokat önállóan szeretnéd feldolgozni
  • az IWI által biztosított kedvezményes áron szeretnéd elvégezni a képzést

Tanulj a saját tempódban, bárhol

A NASM angol nyelvű, online tanfolyamai olyan magas színvonalú képzések, amelyeket bárhol, bármikor és bármilyen eszközön el tudsz sajátítani, legyen az okostelefon, táblagép vagy számítógép.
A legmagasabb minőségű és élvonalbeli oktatási segédanyagokat 100%-ban digitális formában kapod meg, többek között:

Az innovatív és magával ragadó,

24 fejezetes digitális könyv. Semmi vastag tankönyv, vagy fotógyűjtemény.

A hollywoodi szintű oktató videótár,

mely annyira fenntartja a figyelmed, amennyire használható tudást ad.

A tucatnyi kidolgozott gyakorlati stratégia,

melyeket már azonnal hasznosítani tudsz a vendégeidnél.

A rengeteg gyönyörű illusztráció, infografika és handout,

melyeket könnyű letölteni – és kinyomtatni, ha akarod.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop