Indoor cycling oktató akkreditált workshop

Indoor cycling oktató

Spinning, ICG vagy más márkájú indoor cycling kerékpáron tartanál csoportos órákat? Belépnél egy olyan világba, ahol úgy érheted el vendégeid céljait, hogy egy különleges élményt is adsz nekik egyben? Német licenc, elismert tudás.
Az indoor cycling az elmúlt évtizedek során óriási fejlődésen ment keresztül. Egyike a legnépszerűbb csoportos óratípusoknak, nélküle szinte elképzelhetetlen egy terem órarendje. A képzés célja, hogy letisztult gyakorlati formában adja át azt az ismeretanyagot, ami a biztonságos, hatékony, és élményszerű indoor cycling órák vezetéséhez szükséges. Sok személyi edző is ezekkel az órákkal egészíti ki tevékenységét. Master Trainereink a német Team ICG harmincéves tapasztalatát adják át. Az óratartás NEM függ kerékpár márkától.
TANFOLYAM LEÍRÁSA
A gyakorlati oktatásban hiszünk, mindent, amiről beszélünk, ki is kell majd próbálni, de elkerülhetetlen a stabil elméleti alap.

A témakörökből:

  • A kerékpár helyes/preventív beállítása
  • Az intenzitás megválasztása
  • Kerékpáros technikák az indoor cylingban
  • Kezdő, és haladó óravezetési technikák
  • Edzéstervezés különböző vendégtípusok számára
  • A zene használata az indoor cyclingban
  • Verbális, és non-verbális kommunikáció
  • Élményszerzés az indoor cyclingban
  • Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás :)
A tanfolyamra való jelentkezés feltétele: 
A képzés megkezdéséhez előképzettségre nincs szükség, de az óratartás, edzői munka a magyarországi szabályozások szerint államilag elismert sportszakirányú végzettséghez kötött. Kerékpáros múlt nem feltétel.

Tanúsítvány: A képzést elvégzők a TEAM ICG Germany tanúsítványát kapják meg a tanfolyam elvégzéséről. A képzés a felnőttképzési rendszerben regisztrált képzés.

Tanfolyamvezető: Viczián Gyöngyi (ICG Master Trainer)
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop