NASM - Women's Fitness Specialization (WFS) - NASM - Női fitness specializáció

NASM - Women's fitness specialization (WFS)

NASM - Női fitness specializáció

powered by

NASM logo

eredeti angol nyelvű online tanfolyam NASM vizsgával

Segítsd női klienseidet, hogy felfedezzék önmaguk erősebb, egészségesebb változatát!

A nők fitneszigényei a különböző életszakaszokban változnak, melyre a fitnesz szakembereknek fel kell készülniük. A kizárólag női kliensekre specializálódott képzés egy átfogó ismeretanyagot biztosít a hormonális ingadozásoktól kezdve a terhességen át a menopauzáig, beleértve a táplálkozási és üzleti stratégiákat is.

Szerezz ismereteket a nők számára nyújtható biztonságos és hatékony edzések megtervezéséhez, legyen szó az ellenállóképesség, a rugalmasság, a kardió, a core izmok fejlesztéséről, az egyensúly növeléséről.

Mire számíthatsz a képzésen?

A képzés 14 fejezeten keresztül holisztikus képet nyújt a nők egészségéről, így a tananyagot a nők anatómiai és fiziológiai szükségleteinek megfelelően alakították ki. 

A képzés fókuszában olyan témák állnak, mint a várandósság és szülés utáni edzés, a menopauzával kapcsolatos megfontolások, valamint a rugalmassági, kardiorespiratorikus, erőnléti és táplálkozási irányelvek nők számára. Emellett megtanulhatsz hatékony edzésprogramokat tervezni a női populáció számára, figyelembe véve az egyéni igényeket és korlátokat.

A képzés során fontos szerepet kapnak a pszichológiai és motivációs tényezők is, hiszen a nők egészségének és fittségének fenntartása nemcsak fizikai, hanem mentális erőfeszítést is igényel.

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

IWIREPs kedvezmény
Van sport szakirányú képesítésed? Az itt feltüntetett árakból további 10.000 Ft kedvezményt tudsz érvényesíteni. Regisztrálj most: www.iwireps.hu

A KÉPZÉS BEVEZETŐ ÁRA

116.000 Ft
129.000 Ft

A NASM - Women's Fitness Specialization (WFS) képzést neked ajánljuk, ha:

 • érdeklődsz a nők fittsége és egészsége iránt, és szeretnél szakértővé válni ezen a területen
 • szeretnél megtanulni testreszabott edzésprogramokat tervezni a nők számára, figyelembe véve a specifikus igényeiket és céljaikat,
 • fontosnak tartod, hogy megértsd a női test anatómiáját, fiziológiáját és hormonális változásait, és hogy hogyan befolyásolják ezek a fittséget és egészséget,
 • szeretnél segíteni a nőknek elérni az egészségesebb és erősebb változatukat, és támogatni őket az önbizalom és önbecsülés növelésében,
 • készen állsz arra, hogy szakmai előrelépést érj el a fitnesz területén, és növeld a szakmai hitelességedet a nők fittségének szakértőjeként,
 • szeretnél szélesebb ügyfélkört vonzani, mivel a nők keresik az olyan edzőket, akik megértik és figyelembe veszik a női test és egészség specifikus szükségleteit.

NASM - Women's Fitness Specialization (WFS) képzés tartalmából:

 1. fejezet: A nők egészségének jelenlegi helyzete
 2. fejezet: Neuromuszkuláris, vázrendszeri, kardiorespiratorikus és endokrinológiai megfontolások
 3. fejezet: Hormonok és testsúlyszabályozás
 4. fejezet: Várandósság és szülés utáni megfontolások
 5. fejezet: Menopauzával kapcsolatos megfontolások
 6. fejezet: Fittségi felmérések nők számára
 7. fejezet: Rugalmassági tréning nőknek
 8. fejezet: Kardiorespiratorikus edzés nőknek
 9. fejezet: Core, egyensúly, plyometrikus és SAQ edzés nőknek
 10. fejezet: Ellenállóképességi edzés nőknek
 11. fejezet: Integrált programtervezés nők számára
 12. fejezet: Táplálkozási irányelvek nők számára
 13. fejezet: Pszichológiai és motivációs megfontolások
 14. fejezet: Üzlet és hivatás

A képzés megkezdésének követelményei:

A kurzusnak nincsenek előfeltételei. 

Bár a tanfolyam elsősorban fitnesz szakembereknek, személyi edzőknek és egészségügyi szakembereknek szól, a tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges fitnesz vagy egészségügyi ismerettel rendelkezned. 

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop