Real Madrid Graduate School képzés

Egyetemi képzés - Real Madrid Graduate School

A Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, és az IWI kapcsolata
A Real Madrid Graduate School és a Universidad Europea, a gyakorlati sportszakember-képzés legpatinásabb európai intézményeinek hivatalos régiós képviseletét 2014 szeptemberétől az IWI látja el.

Dr. Zopcsák László, az IWI alapítója ebben az intézményben szerezte meg tudományos fokozatát (Phd) a sporttudományok területén, így került kapcsolatba egymással a két iskola. Kiemelkedő eredményei miatt felkérték a Real Madrid Graduate School tudományos tanácsadói testületébe, majd tanári megbízást is kapott az egyetemen. Az akkreditációt követően az IWI lett az RMGS hazai képviselete, s ez számunkra felér a legrangosabb elismeréssel!

A Real Madrid Graduate School és az Universidad Eduropea egyetemi szintű sportszakember képzései az IWI közvetítésével!

Az Universidad Europea és a Real Madid Graduate School

A Real Madridot senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ez a világ legsikeresebb sportklubja. A Deloitte felmérései szerint az elmúlt tíz évben ennek a klubnak volt a legnagyobb bevétele és a különböző bajnokságokban elért eredményei magukért beszélnek. („A XX-ik század legjobb sportklubja" - FIFA) Az Universidad Europea pedig az egyik vezető magánegyetem Spanyolországban, a nemzetközi Laurate International Universities hálózat tagja, mely 30 országban 75 egyetemet foglal magába és több mint 800.000 diákot oktat. Ennek az egyetemnek a partnere a Real Madrid Graduate School, melyet 2006-ban alapítottak azzal a céllal, hogy a lehető legmagasabb szinten fedje le a sporttudományi képzések minden aspektusát. Képzései azt a széleskörű tapasztalatot adják át a hallgatóknak, melyet a Real Madrid szerzett meg fennállása során a profi sport olyan területein, mint a sportmenedzsment, sportjog, sportmarketing, sportkommunikáció, sporttudományok.

A képzések és a jelentkezés módja

Első körben az egyetemi képzéseket ajánljuk, ide belépő a bachelorfokozat, ez lehet bárhol az EU-ban megszerzett alapfokú diploma. Masters, valamint MBA fokozatot lehet szerezni Sport Menedzsmentből és Sport Marketingből, angol nyelven. Vannak programok, melyek 100% online is végezhetők, vannak azonban campus-based, vagyis kint lakást megkövetelő szakok.

Természetesen a paletta igen széles, több száz képzésre lehet jelentkezni, (amennyiben a jelentkező beszél spanyolul), de mi a sport területére fogunk koncentrálni, azon belül is az angol nyelvű programokra. Olyan kuriózumok vannak, mint a bachelor fokozatot adó Physical Therapy képzés, mely egyfajta átmenet a gyógytornász és a sportszakember között, és hazánkban is még komoly hiányszakma.

Miért fontos, hogy Magyarországon is elérhetők ezek a képzések?

A sport mára társadalmi jelenséggé vált, mely a puszta versengéstől sokkal többet jelent a közösségeknek, hiszen jelentős gazdasági, munkaerő-fejlesztési és értékteremtő jelentőséggel bír. A sport szignifikáns jelentőségét az is adja, hogy kapcsolódik a fittség megőrzéséhez, fejlesztéséhez és életmódformáló ereje van. Fontos, hogy kiváló vezetőként, menedzserként, edzőként gondolkodó, ténykedő, hozzáértő szakemberek irányítsák ezt a területet. Az IWI ebben ad támogatást, kiegészítve a sportszakemberré válás karrierútját a világ legsikeresebb sportklubja által működtetett egyetemi, főiskolai végzettség megszerzésének lehetőségével.

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

 • magasra szeretnéd pozíciozálni magad, tudatos elképzelésed van a jövődről, melyet megtervezel és képes vagy ebbe időt és energiát invesztálni,
 • piacképes, gyakorlatias, világszerte respektált végzettségre szeretnél szert tenni,
 • főiskolai (bachelor - BSc) program esetén rendelkezel érettségivel, vagy bachelor fokozattal,
 • mesterképzésre (Master - MSc) szeretnél tovább menni,
 • a csúcsra törekszel és nyitott vagy a doktori (PhD) cím megszerzésére.

Képzési helyszínek:

Azok a képzések, melyek nem online történnek, a Real Madrid Sport Komplexumban, a Santiago Bernabéu Stadionban, az Universidad Europea kampuszain (Madrid, bizonyos szakok: Valencia, Grand Canarias) illetve a Real Madrid Valdebebas-i edzőközpontjában zajlanak elismert élvonalbeli edzők és sportszakemberek oktatásában.

Jelentkezési folyamat:

A jelentkezési, beiratkozási és előszűrési folyamat az IWI-n keresztül történik. Fontos tudni, hogy ezért nem kérünk semmilyen ellenszolgáltatást, így ez nem jelent többlet költséget a hallgatóknak. Ezt az IWI karriertámogatásként nyújtja. Viszont minden segítséget megadunk az elinduláshoz: mi tájékoztatjuk a jelentkezőket a bemeneti feltételekről, segítünk kitölteni a jelentkezési lapot, leellenőrizzük a felvételihez szükséges dokumentumokat, összehozzuk a kapcsolatot az első interjúig.

A jelentkezés menete

 • Válaszd ki az egyetem honlapjáról a Téged érdeklő szakot.
  • Management & Law, Marketing and Communication, Sports and Health Masters képzések >> KATTINTS! 
  • Bachelor, graduális és posztgarduális képzések nem csak a sport területéről >> KATTINTS!  
 • Töltsd le a kiválasztott szakhoz tartozó tájékozató pdf brossúrát
 • Győződj meg róla, hogy angol, vagy spanyol nyelven történik-e az oktatás! Legalább középszintű nyelvtudás szükséges az adott szak elvégzéséhez!
 • Tájékozódj a részletekről (tandíj, kreditek, oktatási helyszínek, tanulmányi évek száma, stb...)
 • Győződj meg arról, hogy rendelkezel -e a bemeneti képzettségi feltételekkel. (A BSc szakoknál elegendő érettségi, az MSc-nél, MBA-nél pedig főiskolai végzettség szükséges)

 • Írj egy érdeklődő emailt az info@iwi.hu-ra munkatásunknak, aki segít összehozni az első skype interjút az egyetem oktatási tanácsadójával.
 • Innentől a döntés a kezedben van, hogy beiratkozol-e az Universidad de Europea, vagy a Real Madrid Graduate School valamely képzésére.

Sok sikert kívánunk tanulmányaidhoz!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop