Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálatos munkatársunk

Moravcsik Klaudia

Pénzügy

Kondorosi Hajnalka

Adminisztrációs iroda

2600 Vác, Zrínyi u. 39/b

Váci címünkön csak ügyfélfogadás történik, a képzések máshol zajlanak, azok pontos helyszínéről érdeklődj elérhetőségeinken!

Ügyfélfogadás

Hétfő - Csütörtök (8.30-16.30)

Péntek (8.30-14.00)

Elérhetőségeink
  • dummy2600 Vác, Zrínyi u. 39/b
  • dummy info@iwi.hu
  • dummy +36 30 683 5145
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop