Személy edző

Intenzív személyi edző

Programkövetelmény száma: 10145004

EREPS tanúsítvánnyal és szakképesítő vizsgával, külföldi és hazai munkavállalásra

A Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerinti 5-ös és az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR vagy EQF) szerinti 5-ös szintet tanúsít!

europe active logo
ereps logo
Kíváncsi vagy egy magasan jövedelmező hivatás szakmai fogásaira?
A személyi edző a fitnesztermek, wellness központok, PT stúdiók, luxushajók legkeresettebb fittségi szakembere! Ismeretanyagában egyedülálló továbbképzésünkön egy olyan sikerszakmát sajátíthatsz el, amely alkalmassá tesz, hogy klientúrád egyéni céljainak megfelelő edzéstervet állíts össze vagy saját vállalkozásban, személyi edzői stúdiót üzemeltetve építsd tovább fitneszkarriered!

2000-ben indított, az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál folyamatosan fejlesztett elit képzés, melyet iskolánk alapító-tulajdonosa, Dr. Zopcsák László dolgozott ki és akkreditáltatott először Magyarországon.

Képzésünk a különféle fittségi és egészségi állapotú személyek egyénre szabott edzéstervezésén kívül a gyakorlatias üzletépítési ismereteket is tartalmazza. Átfogó ismereteket szerezhetsz a fitneszedzés-módszerekről, -trendekről és a speciális populáció edzéséről.

A szakmai képesítéssel betölthető munkakörök: személyi edző, kondicionáló edző, teremedző.
FEOR megnevezése: Fitnesz- és rekreációs programok irányítója.
FEOR száma: 3722

Tandíj és Kedvezmények

"Early bird" időszak
Hamarosan!

Fizetési feltételek
Részletfizetés választása esetén jelentkezéskor 80.000 Ft-ot kérünk befizetni.
Ezt követően havonta 80.000 Ft-os részletekben lehet a tandíjat kiegyenlíteni, végül az utolsó hónapban a fennmaradó összeget.
A részletfizetések határideje: minden hónap 15-e.

Banki átutaláshoz bankszámlaszámunk
IWI Project Kft. 
Bankszámlaszám: 10103898-08871900-01003007
IBAN: HU56 -10103898-08871900-01003007
Nemzetközi fizetési forgalomra érvényes SWIFT/BIC kód: BUDAHUHB

Képzési hitel
A tanfolyamra Képzési Hitel igényelhető! Hitellel való fizetés esetén a képzés ára a kedvezmény nélküli részletekben történő fizetés árával egyezik meg. Bővebb információ ide kattintva érhető el.

IWIREPs kedvezmény
Van sport szakirányú képesítésed? Az itt feltüntetett árakból további 10.000 Ft kedvezményt tudsz érvényesíteni IWIREPs tagsággal. Regisztrálj most: www.iwireps.hu

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, EGY ÖSSZEGBEN

269.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, RÉSZLETEKBEN

289.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL EGY ÖSSZEGBEN

289.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL RÉSZLETEKBEN

319.000 Ft

Ismerd meg a képzést közelebbről!

Képzésünkkel szuper előnyök várnak!

EREPS tagság
Iskolánk EREPS-akkreditált, így a nálunk végzett Személyi edzőknek (a bizonyítvány kézhez vételét követően) lehetőségük van csatlakozni a Hivatásos Edzők Európai Regiszterébe (EREPS), ami kiemelten fontos mindazok számára, akik más európai országokban szeretnének elhelyezkedni.
European Register of Exercise Professionals
Szerezd meg nálunk Személyi edző képesítésedet, és regisztrálj be Te is az EREPS-be!
Muscle&Motion
Muscle&Motion
A Muscle&Motion 3D szoftver használatát ingyenesen biztosítjuk számodra tanulmányaid alatt annak érdekében, hogy az anatómiai, biomechanikai ismereteket minél könnyebben elsajátíthasd.

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

 • olyan komplex felkészültséget szeretnél megszerezni, aminek alapján klientúrád egyéni céljainak megfelelő edzéstervet állíthatsz össze. Alkalmas leszel arra, hogy szakmai segítségeddel egészségtudatos életvitelt alakítsanak ki, ami által javul az életminőségük.
 • olyan szakmai bizonyítványt szeretnél szerezni, amivel betöltheted az alábbi munkaköröket, vagy önálló vállalkozást indíthatsz: személyi edző, fitnesz oktató, csoportos funkcionális instruktor, teremedző, fitnesz instruktor, kondicionáló edző, sportanimátor, fitnesz asszisztens.

A képzés megkezdésének követelményei:

 • betöltött 18. életév
 • érettségi bizonyítvány másolatának leadása
 • Szakmai előképzettség igazolása (bizonyítvány, oklevél, diploma másolata)
  • A szakmai előképzettségként feltüntetett felsőfokú testkulturális szakképzettségnek a 157/2004. (V.18.) - a sport területén képesítéshez kötött tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítések jegyzékéről szóló - kormányrendeletben szereplő, felsőoktatás keretében szerezhető szakképesítések fogadhatók el
  • A sport ágazat államilag elismert alábbi szakképesítései: Sportedző (a sportág megjelölésével), vagy Sportoktató (a sportág megjelölésével), vagy Fitness-wellness instruktor, vagy Aqua tréner, vagy Csoportos fitness instruktor, vagy Fitness instruktor, vagy Rekreációs mozgásprogram-vezető (a szakirány megjelölésével), vagy Tánc instruktor
  • Vagy felsőfokú testkulturális szakképzettség / Gyógytornász szakképzettség
 • szakmai alkalmassági igazolás szükséges, amit foglalkozás-egészségügyi szakorvos állít ki (33/1998. (VI. 24.) NM rendelet)
 • a tandíj, vagy részletfizetés választása esetén az első tandíjrészlet (80.000 Ft) befizetése

Amíg vársz a képesítő vizsgára!
Már rendelkezel sportalapképzésen szerzett tanúsítvánnyal (záróvizsgával), de még nem jutottál el a szakmai képesítő vizsgáig (nincs szakmai bizonyítványod), és nem szeretnéd megszakítani a tanulmányaidat?

Jelentkezz Certified personal trainer, nemzetközileg elismert, külföldi munkavégzésre lehetőséget biztosító, magyar nyelvű képzésünkre! A képzés elvégzése során megszerzett tudásodat pedig beszámítjuk szakmát adó Személyi edző tanfolyamunkba is.

A képzés tartalmából:

 • Fittségi tesztelések
 • Tartáselemzés
 • Egyénre szabott komplex edzéstervezés
 • Funkcionális tréning indoor, outdoor körülmények között
 • Terhelésélettan, kardió edzésmódszerek
 • Speciális populáció edzése
 • Kommunikáció
 • Klientúra-menedzsment
 • Magánpraxis kiépítése
 • Esettanulmányok
 • Stretching, hengerezés alapjai
 • Sport-táplálkozástan

Tanulj profi oktatóktól, a legkiválóbb felszereltségű fitnesztermekben!

Ágó Renáta

Ágó Renáta

Szakágvezető, szakmai vezető
Dr. Gergely Márk

dr. Gergely Márk

oktató
Fitness instruktor, Személyi edző, Medical fitnesz szakértő (MES)
Góg Anikó

Góg Anikó

Szakmai vezető
Karády András

Karády András

oktató
Csoportos fitness instruktor, Fitness instruktor, Személyi edző, Sportoktató - testépítés-fitnesz szakág
Image

Ungvári Máté

Szakágvezető, oktató
Fitness instruktor, Személyi edző, Erőnléti tréner, Korrektív tréner

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop