IWI Táplálékkiegészítők A-Z-ig

Fitnesz szakmai angol online workshop

Ne maradj le az angol szaknyelv fontosságának felismeréséről és kezdd el fejleszteni szókincsedet!

A fitnesz iparág rohamos növekedése és globalizációja új kihívások elé állítja a fitnesz szakembereket. A szakmai sikerek elérése, a nemzetközi kapcsolatok építése és a klientúra bővítés szempontjából elengedhetetlen, hogy a fitnesz szakemberek hatékonyan kommunikáljanak valamilyen idegen nyelven, és megértsék annak szerepét a szakmai fejlődésben és az üzleti lehetőségek kiaknázásában.

A workshop résztvevői 2 óra 45 perces, visszanézhető videók segítségével sajátíthatják el az alapvető fogalmakat, kifejezéseket és szókincset, melyekre szükség van a fitnesz szakmai kommunikáció során. A workshopon Ungvári Máté erőnléti tréner és szakfordító vezet be az angol fitnesz szaknyelv speciális kifejezéseibe.

Miért előnyös az angol szaknyelv ismerete a fitnesz iparágban?

Az angol szaknyelv fontossága a fitnesz iparágban megkérdőjelezhetetlen és az alábbi területeken tudod kimagaslóan kamatoztatni:

 • Szakmai fejlődés: Az angol nyelv az iparágban használt leggyakoribb nyelv, ami azt jelenti, hogy a hatékony kommunikációhoz elengedhetetlen. A szakembereknek képesnek kell lenniük megérteni és megosztani az új kutatási eredményeket, edzésmódszereket és technikákat ahhoz, hogy lépést tarthassanak az iparág gyors fejlődésével. 
 • Nemzetközi kapcsolatok: Az angol nyelv ismerete lehetővé teszi a nemzetközi együttműködéseket és üzleti kapcsolatokat. A fitnesz szakemberek számára nagy lehetőség rejlik abban, hogy részt vegyenek nemzetközi konferenciákon, tréningeken.
 • Klientúrabővítés: Minél szélesebb körű ügyfélbázissal rendelkezik egy szakember vagy vállalkozás, annál stabilabb és sikeres lehet karrierjében. Az angol fitnesz szaknyelv ismeretével lehetővé teszi, hogy idegen nyelvű kliensekkel kommunikálj és így kiszéletísd piacodat akár nemzetközi szinten is.
 • Külföldi munkavállalás: A sikeres külföldi elhelyezkedéshez az általános angol nyelvismereten kívül a fitnesz szaknyelvi ismeret nélkülözhetetlen lesz a mindennapi munkavégézés során, legyen szó kollégákkal való együttműködésről, vezetőséggel való kommunikációról vagy kliensekkel való kapcsolattartásról.

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

WORKSHOP ÁRA

9.900 Ft

Ismerd meg volt Személyi edző résztvevőnk sikersztoriját külföldön!

Neked ajánljuk a Fitnesz szakmai angol online workshopunkat, ha:

 • rendelkezel általános angol nyelvtudással, és szeretnél specifikus kifejezéseket és szókincset elsajátítani anyanyelvi szinten,
 • angolul szeretnél fitnesz képzést végezni, és a gördülékenyebb tanulási folyamathoz szükséged van a szakkifejezések ismeretére,
 • fitnesz edző vagy és gyakran dolgozol külföldi kliensekkel vagy szeretnéd klientúrádat ilyen irányba bővíteni,
 • külföldön szeretnél elhelyezkedni vagy külföldi munkalehetőségeket keresnel a fitnesz iparágban,
 • a fitnesz iparágban tevékenykedő menedzser vagy vállalkozó vagy és számodra nélkülözhetetlenek a szaknyelvi ismeretek a nemzetközi üzleti kapcsolatok kialakításában és a külföldi piacokra való terjeszkedésben.

A workshop megkezdésének feltételei:

 • a tandíj befizetése

Angol alapfokú nyelvismeret a tananyag elsajátításához elengedhetetlen.

A Fitnesz szakmai angol online workshop során elsajátítható kifejezések területek szerint:

 • Anatómia
 • Alapvető mozgások
 • Motoros képességek
 • Anamnézis felvétele
 • Egészségügyi kérdőív
 • Fitnesz tesztek
 • Fitnesz eszközök
 • Periodizáció
 • Edzésvezetés
 • Erőfejlesztő gyakorlatok

A tananyag a Sportoktató - testépítés-fitnesz szakág képzésünkből került kiemelésre.

Kamatoztatnád megszerzett szaknyelvi ismereteidet? Ezeket a képzéseket ajánljuk!

NASM - Certified personal trainer (CPT)

Certified personal trainer (CPT)

Válj személyi edzővé és dolgozz angol nyelvterületen!

Certified Nutrition Coach (CNC)

Certified Nutrition Coach (CNC)

Kóstolj bele a táplálkozás világába angol nyelven!

Medical fitnesz szakértő (MES)

Medical fitnesz szakértő (MES)

Segítsd nemzetközi szinten a speciális populációt céljaik elérésében!

Ismerd meg a workshop oktatóját!

Image

Ungvári Máté

Szakágvezető, oktató
Fitness instruktor, Személyi edző, Erőnléti tréner, Korrektív tréner

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop