Részvételi feltételek - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

“AZ IWI TÖRTÉNETE A HAZAI FITNESZ SZEKTOR FEJLŐDÉSE IS EGYBEN.”

Az IWI közel 22 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz-, wellness- és sportképzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozást. Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" nem reklámszakemberek jól kitalált PR-szövege, hanem tanár kollégáimat is beleértve saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben részt vevőknek.

MINDIG AZ ÉLVONALBAN

Az IWI az általam 1999-ben kidolgozott személyi edző kurzusból nőtte ki magát, és 2010-re  piacvezető képző intézmény lett, mind a legnagyobb számban beiskolázottak létszámát, mind a képzési portfólió nagyságát, mind pedig végzett szakembereink hazai és nemzetközi munkaerő-piaci keresettségét tekintve.

Az elmúlt időszak viszontagságai a mi iskolánkat is teljesen új kihívás elé állította. Az IWI-ben a tettek mezejére léptünk és elsőként tértünk át a digitális oktatásra, melyet az elkötelezett kollégák, és kiváló oktatóink mellett az elmúlt években bevezetett innovációk is lehetővé tettek. Videós gyakorlattárunknak, a webinár és e-learning hátterünk hatékony használatának, és nem utolsó sorban oktatóink újszerű módszertani technikáinak köszönhetően 2021-től már egy modern, online és kontaktnapos, ún. blended oktatást vegyesen tartalmazó képzési rendszert kinálunk a tanulni vágyók számára. Gördülékeny felkészülésedet tutoráló tanárok, és a Muscle&Motion anatómiai applikáció is támogatja!

EGÉSZSÉGET OKTATUNK

A fitnesz szektor soha nem látott átalakuláson megy keresztül, és ennek hatása még jelentősebben érezhető lesz a közeljövőben, hiszen egyre többen szeretnének tudatosan tenni fittségük, egészségük megóvása érdekében. Legújabb feljesztésünk a fitnesz karrier csúcsán álló Medical Fitnesz Szakértő (MES) tanfolyam az egészségügyi szakmákkal való közös munkára készíti fel az edzőket, annak érdekében, hogy a rizikófaktorral rendelkezőket is biztonsággal edzhessük.

SZAKMAI FEJLŐDÉS ÉS TÁMOGATÁS

Tanfolyami résztvevőket, államilag elismert szakmai képzéseinken segítjük ahhoz, hogy szenvedélyük a karrierjük is legyen egyben. Az IWI-nél hiteles forrásból tudsz gyakorlati tudást meríteni magad és mások fizikumának, harmonikusabb életvezetésének fejlesztéséhez.

Miután sikeresen vizsgáztál sem engedjük el a kezed. IWIREPs edzőregiszterünkbe 1 év ajándék tagságot kapsz, ahol karriertanácsadásban, szakmai fejlesztésben és közösségi támogatásban részesülsz.

Képzéseink Közép-Európában egyedülállóan az EU fitnesz szektorát irányító brüsszeli EuropeActive által akkreditáltak! IWI-s végzettséggel kitárul előtted a világ, hiszen az EREPS regisztrációs lehetőség miatt nemzetközileg elfogadott és respektált fitnesz szakemberként számos országban juthatsz munkalehetőséghez!

Jól döntesz, ha iskolánkat választod fitneszkarriered indításához vagy önfejlesztéshez.

Sok sikert kívánok Neked ezen az úton!

Munkatársaimmal minden segítséget meg fogunk adni, hogy közelebb kerülj személyes és szakmai céljaidhoz!

Üdvözlettel:
Dr. Zopcsák László PhD, az IWI alapítója
Sporttudományok doktora
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps