Részvételi feltételek - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

“AZ IWI TÖRTÉNETE A HAZAI FITNESZ SZEKTOR FEJLŐDÉSE IS EGYBEN.”

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Project Kft és az IWI Európa Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is.

Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Missziónk, hogy egészségfejlesztéssel, fittséggel, sportolással kapcsolatos ismereteket oktassunk laikus és szakértői szinteken.

Célunk, hogy a fizikai aktivitás, az edzés, a táplálkozás és a motivációs területek összehangolásával hozzásegítsük az embereket egy fittebb, egészségesebb életvezetés kialakításához. Ezzel szeretnénk hozzájárulni egy egészségesebb, élhetőbb társadalom fenntartásához is.

MINDIG AZ ÉLVONALBAN

Iskolánk Dr. Zopcsák László által 1999-ben kidolgozott személyiedző-kurzusból nőtte ki magát, és 2010-re  piacvezető képző intézmény lett, mind a legnagyobb számban beiskolázottak létszámát, mind a képzési portfólió nagyságát, mind pedig a végzett szakembereink hazai és nemzetközi munkaerő-piaci keresettségét tekintve.

Videós gyakorlattárunknak, a webinár és e-learning hátterünk hatékony használatának, és nem utolsó sorban oktatóink újszerű módszertani technikáinak köszönhetően 2021-től már egy modern, online és kontaktnapos, ún. blended oktatást vegyesen tartalmazó képzési rendszert kinálunk a tanulni vágyók számára. Gördülékeny felkészülésedet tutoráló tanárok, és a Muscle&Motion anatómiai applikáció is támogatja!

EGÉSZSÉGET OKTATUNK

A fitnesz szektor soha nem látott átalakuláson megy keresztül, és ennek hatása még jelentősebben érezhető lesz a közeljövőben, hiszen egyre többen szeretnének tudatosan tenni fittségük, egészségük megóvása érdekében. Legújabb feljesztésünk a fitnesz karrier csúcsán álló Medical fitnesz szakértő (MES) tanfolyam, mely az egészségügyi szakmákkal való közös munkára készíti fel az edzőket, annak érdekében, hogy a rizikófaktorral rendelkezőket is biztonsággal edzhessük.

Az egészségügy szakmai támogatása rendkívül fontos a fitnesz szektor számára, hiszen mindkét terület elsődleges célja az egyén egészségének javítása, jó közérzetének elérése és fenntartása. Az egészségügyi szakemberek, mint orvosok, dietetikusok, fizioterapeuták és egyéb specialisták, hatalmas szakmai tudással rendelkeznek az emberi testről.

A két terület közelítésének, és a Medical fitnesz szakértő (MES) képzésünk elismertségének érdekében folyamatos lépéseket teszünk. Ennek keretében aláírásra került egy támogatói nyilatkozat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara által, valamint „Állítsuk meg az elhízást” elnevezéssel Prevenciós Platform alakult az egészségügyi és a fitnesz szakma képviselőivel.

Az egészséges életmód sikerességét nagyrészt a helyes táplálkozás és a megfelelő dózisú, jellegű fizikai aktivitás alkotja, így különösen büszkék vagyunk, hogy magunk mellett tudhatjuk most már a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét (MDOSZ) is.

Partnereinkkel karöltve célunk a hazai lakosság fittségi és egészségi állapotának javítása.

SZAKMAI FEJLŐDÉS ÉS TÁMOGATÁS

Elkísérünk az alapoktól a legprofibb szintig

Hisszük, hogy a fitnesz és az egészség nem ismer határokat, ezért a tanfolyami résztvevőket, államilag elismert szakmai képzéseinken segítjük ahhoz, hogy szenvedélyük a karrierjük is legyen egyben. Az IWI-nél hiteles forrásból tudsz gyakorlati tudást meríteni magad és mások fizikumának, harmonikusabb életvezetésének fejlesztéséhez.

Képzési portfóliónkat évről-évre bővítjük, hogy naprakészen tartsuk tudásodat. Profi csapatunkkal olyan új és innovatív tanfolyamokat, workshopokat hozunk létre, melyek hozzájárulnak fejlődésedhez, legyen szó önképzésről vagy szakmai továbbképzésről.

Oktatási felületünk, tananyagaink, és az elméleti vizsgát bonyolító online rendszerünk egyedülálló kényelmet, áttekinthetőséget és tanulási élményt nyújtanak. Célunk a szakmai szemlélet és kimagasló szaktudás átadása, amit nemcsak iskolánk több mint 20 éves tapasztalata, hanem kiváló oktatóink nemzetközi elismertsége is garantál.

Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk

Az IWI számára kiemelten fontosak a nemzetközi kapcsolatok és együttműködések. Iskolánk célja, hogy széles körű nemzetközi perspektívát nyújtson a hallgatóknak, és lehetőséget biztosítson számukra, hogy világszinten is kiemelkedő szakmai tapasztalatokat szerezzenek.

Éppen ezért szoros kapcsolatot ápolunk más hazai és nemzetközi oktatási intézményekkel és szakmai szövetségekkel színvonalas edzőképzések megvalósításán:

Ez lehetővé teszi a tudás és a legjobb gyakorlatok megosztását, valamint a közös projektek és kezdeményezések kialakítását.

Személyi edző képzésünk Közép-Európában egyedülállóan az EU fitnesz szektorát irányító brüsszeli EuropeActive által akkreditált! IWI-s végzettséggel kitárul előtted a világ, hiszen az EREPS regisztrációs lehetőség miatt nemzetközileg elfogadott és respektált fitnesz szakemberként számos országban juthatsz munkalehetőséghez!

Támogatjuk karriered minden lépését

Iskolánk nem csak oktatási intézményként funkcionál. A szektorális összefogás kulcsfontosságú szerepet tölt be az edzők életében, így a képesítő vizsga megszerzése után sem hagyjuk őket magukra. Létrehoztuk az IWIREPs edzőregisztert, mely az egészségfejlesztés és testkultúra területén tevékenykedő, szakmájának elhivatott, a folyamatos fejlődést, megújulást fontosnak tartó, a fitnesz szektorban dolgozó edzők, oktatók és sportszakemberek érdekképviselete.

Az edzőregiszter célja a fitnesz szakemberek fejlődésének támogatása, megbízhatóságának és szakmai elismertségének növelése, a klienssel történő összekapcsolás segítése. Az online platformra való regisztráció lehetővé teszi az edzők számára a szolgáltatásaik, a tapasztalataik és képesítéseik bemutatását, láthatóságuk növelését. Az így megjelenő edzők között a kliensek gyorsan és egyszerűen böngészhetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb trénert.

Az edzőregiszter előszobájaként létrehoztuk a Facebook - IWIREPs szakmai közösséget, ahol:

  • sales-marketing tipp-sorozatunkkal szakmai támogatás nyújtunk,
  • pszichológiai podcastokat hallgathatók meg Leindler Milántól,
  • szakmai hírekről és aktualitásokról adunk tájékoztatást,
  • elsőként osztjuk meg partnereink álláshirdetéseit,
  • a tagok feltehetik kérdéseiket a csoport többi tagjának,
  • egyedi ajánlatokkal kecsegtetünk továbbképzéseinkre, szolgáltatásainkra!

Jól döntesz, ha iskolánkat választod fitneszkarriered indításához vagy önfejlesztéshez.

Sok sikert kívánunk Neked ezen az úton!

Munkatársainkkal minden segítséget meg fogunk adni, hogy közelebb kerülj személyes és szakmai céljaidhoz!

Üdvözlettel:

Dr. Zopcsák László PhD, az IWI alapítója

Sporttudományok doktora

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop