ACE (American Council on Exercise)

Oktatási partnerünk

ACE is a universal leader in Personal Trainer, Group Fitness, Health Coach & Medical Exercise Certifications! Start your career, or get recertified with ACE!
Az 1985-ben alapított ACE (www.acefitness.org) a világ legnagyobb fitnesz, egészségfejlesztési képző és vizsgáztató intézménye. Fennállása óta a több százezer itt képzettséget szerző szakember jelentős részben hozzájárul ahhoz, hogy szerte a világban inspirálja a közösségeket a fizikai aktivitásra.

Vezető non-profit oktatási intézményként célja, hogy magas szintre emelje az iparági sztenderdeket, támogassa a fitnesz szakemberek karrierjét és a lakosság fizikai aktivitását. Annak érdekében, hogy globális eredményt érhessen el, aktív partneri kapcsolatot ápol a kormányzati döntéshozókkal, a fitnesz és az egészségügyi szektor vezetőivel.

Iskolánk alapítója, Dr. Zopcsák László 2016-tól az ACE Industry Advisory Panel szakértője. Az IWI 2018-tól az ACE nemzetközi oktatási partnere.

Az IWI MES képzését sikeresen elvégző résztvevők az ACE MES vizsgáját is letehetik angol nyelven. Ennek feltételeiről érdeklődj oktatásszervezőnktől!

Medical fitnesz szakértő (MES)

Egészséget oktatunk
Iskolánk 2021. októberében indított útjára az American Council on Exercise (ACE) szakértői által összeállított Medical Exercise Specialist képzés licenszanyagára épülő Medical fitnesz szakértő (MES) képzést.

Azonban a két tananyag nem azonos, mert a magyar jegyzeteket kiegészítettük a hazai orvosi ajánlásokkal. Nemzetközi szinten sincs ilyen összetett tananyag: E-learning + élő webinár órák, majd a vizsgát követően karriertámogatás az IWIREPs PRO szakmai közösségben.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop