ÉN Fitnesz Alaptanfolyam

Motivációs és önismereti online workshop

Sikerre akkor fogod tudni vinni, ha fejben is átkapcsolsz, fókuszálsz és megvan a kellő motivációd! 

A sportteljesítmények és irigylésre méltó alak mögött minden esetben következetes, kitartó, céltudatos, tettre kész életvitel áll. Ezt a tudást hoztuk el neked és alakítottuk át Motivációs és önismereti online workshopunkba úgy, hogy legyél akár könyvelő, asztalos, vagy GYES-en lévő anyuka, ebből Te is építkezni tudjál.

Bármi legyen a célod, tudatosabb, vagy egészségesebb életmód kialakítása, nyugodtabb, rendszerezettebb mindennapok, fitnesz alapok elsajátítása, most egy változásra készülsz. Sikerre akkor tudnod vinni, ha fejben is átkapcsolsz, fókuszálsz és megvan a kellő motivációd!  A tudatos életvezetés nem egy ördöngősség, egyszerűen csak ennek is van néhány alapszabálya

Az IWI 2020-ban hívta életre az IWI Életmód Navigátort. Ez egy komplex, az egészségtudatos életvezetés szabályainak, összefüggéseinek alapjait bemutató online program. Moduljait tematikus bontásban szétválogattuk, hogy az elfoglaltabb mindennapokban is lehetőséged nyíljon egy-egy lépéssel közelebb jutni a célodhoz.
Most a programban található 8 témakör közül a Motivációs és önismereti online workshop-ot választottad. Ezek, a másik 6 témakörrel - táplálkozás, edzéselmélet, erőfejlesztés, állóképességi edzés, minőségi mozgás, élettan - párhuzamosan futnak végig az életmódváltó program egészében.

Lehetőséged van önmagában, vagy sorjában a többi programmal együtt is elvégezni ezt.
Még több segítségre lenne szükséged?
Ha úgy érzed nagy fordulatszámmal szeretnél belevágni MOST, akkor javasoljuk, hogy a komplett IWI Életmód Navigátort válaszd, és ha kis támogatás sem jönne rosszul, választhatod mentoredzői segítséggel is!

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

Kedvezmény
Amennyiben a workshop tetszett és szívesen elvégeznéd a teljes Fitnesz alaptanfolyamot (melynek része a motivációs modul), akkor annak árából 9.900 Ft kedvezményt biztosítunk.

Fitnesz alaptanfolyam elvégzését követően, ha kedvet kaptál az edzői hivatáshoz, úgy a további tanfolyamainkban való részvételedet, jelentős kedvezményekkel támogatjuk! A kurzus elvégzését követő fél éven belül jelentkezel, az IWI fitneszszakmai alapképzései* árából 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk, mely további akciókkal összevonható!

*Fitness instruktor, Intenzív fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Sportoktató – Testépítés-fitnesz szakág

WORKSHOP ÁRA

9.900 Ft

Felkészültél a változásra?

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

 • ha következetes, céltudatos, motivált életvitelt szeretnél,
 • ha nehézséget okoz számodra egyértelmű célok megfogalmazása az életedben, vagy azok elérése,
 • ha kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életre vágysz, csak nem tudod hogy indulj el,
 • ha szeretnéd strukturáltan és rendszerezetten megismerni az testi-lelki értelemben vett egészséges életmód komponenseit és átlátni az ehhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati technikákat,
 • ha egy kis bátorításra van szükséged az állandóan változó világban
 • ha szeretnél képbe kerülni, és gyakorlott, hiteles forrásból egy helyen megkapni tervezési és motivációs technikákat,
 • ha szeretnéd hatékony tanácsokkal segíteni a környezetedben élőket is,
 • ha úgy érzed elakadtál az életeddel és nem tudod hogyan tovább,
 • ha fontolgatod az életmód váltás, vagy akár edzőség gondolatát, de nem vagy biztos benne, hogy tetszene-e ez a műfaj.
Ezen a képzésen átláthatod a sportszakmában is elengedhetetlen motivációs alapokat, melyek birtokában saját életedben is sikeresebben tudod megvalósítani céljaidat, akár az egészségtudatos életmód bevezetését.

A képzés megkezdésének követelményei:

 • betöltött 18. életév
 • a tandíj befizetése

A képzés tartalmából:


 • Mentális izomerő: az életmódváltás folyamatában klasszikusnak mondható elakadási pontok kivédése
 • Motiváció: akár magunk, akár mások kezdeti lelkesedésének hosszútávú kitartássá formálása

Ismerd meg a képzés szakmai vezetőjét és oktatóit!

Góg Anikó

Góg Anikó

szakmai vezető
állóképességi edzés
Bíró Orsolya

Bíró Orsolya

üzleti coach
mentális izomerő
Csillag Zoltán

Csillag Zoltán

üzleti coach
mentális izomerő
Dr. Zopcsák László

Dr. Zopcsák László

projektvezető
motiváció

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop