EuropeActive

Akkreditációs partnerünk

europe-active-logo
A 2001-ben megalakított EuropeActive (korábbi nevén EHFA - European Health and Fitness Association), az európai fitnesz szektor összefogására és sztenderdizálására létrehozott iparági szövetség. A brüsszeli székhelyű nonprofit szervezet szorosan együttműködik az Európai Bizottság DEAC igazgatóságával prevenciós és népegészségügyi céljai megvalósításának érdekében.

EREPS

ereps-logo
Az EuropeActive víziója, hogy „Többen, gyakrabban, aktívabban” eddzenek és végezzenek fizikai aktivitást az EU fitnesz termeiben. Ennek érdekében összefogja a fitnesz ipar alszektorait és cégeit, konferenciákat szervez, fitnesz szakanyagokkal feltöltött „tudásközpontot” működtet, egységesíti és fejleszti a fitnesz edzőképzést a Szakmai Bizottságon keresztül. Üzemelteti a Hivatásos Edzők Európai Regiszterét (EREPS), melyhez kapcsolódnak a nemzeti regiszterek, létrehozva egy globális hálózatot, mely megkönnyíti az edzők külföldi munkavállalását, segíti nemzetközi elismertségét.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Akkreditációja

Hazánkban egyedülállóan az IWI Fitnesz Iskola akkreditált az EuropeActive által. Ez első akkreditációnk 2009-ben történt, és azóta kétévente megújítjuk ezt a státuszt, hiszen amellett, hogy számunkra ez hatalmas presztízst jelent (a több ezer európai fitnesz iskolából, csak 300 rendelkezik ezzel a kiváltsággal), képzésbe résztvevőink számára európai színvonalú képzést garantálnak akkreditált programjaink. Nem utolsó sorban pedig egyedi lehetőséget, hogy az edzői bizonyítványt megszerezve automatikusan regisztráljanak az EREPS-be, melyet más hazai iskolák diákjai csak különbözeti vizsgával, vagy olyan akkreditált tanfolyam elvégzésével tehetnek meg, ami külföldön borsos áron szerezhető meg.
Az IWI akkreditált képzése a Személyi edző.

Ne tévesszen meg, ha más iskoláknál is találsz EQF megjelölést (ez csak az Európai Képzési Keretrendszer szintjét jelöli), a lényeg a EuropeAcitve akkreditáción és a külföldi munkavállalást elősegítő EREPS regisztrációs lehetőségen van, mellyel csak az IWI-nél végzettek élhetnek automatikusan hazánkban.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop