Elérhető: 2021. május 31-től
Képzési Hitel - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

Képzési Hitel

Felnőttképzésben szakmai képzésekhez

(Figyelem! A korábbi szabad felhasználású Képzési Hitel1 esetében jogszabályi rendelkezés alapján* 2021. december 20-a után új szerződés nem köthető. A korábbi Képzési Hitel2 kötött felhasználású hitel megváltozott feltételekkel ezentúl Képzési Hitel néven igényelhető.) *1/2012. (I. 20.) Korm.rendelet

Aki a  felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/A.  § (2)  bekezdés a) pontja szerinti, legalább három hónapos képzési időt meghaladó képzéshez kapcsolódóan felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik, az 2021. május 31. után képzési hitelt igényelhet. (Jogszabály: A Kormány 389/2020. (VIII. 8.) Korm. rendelete a hallgatói hitelrendszerről szóló 1/2012. (I. 20.) Korm. rendelet és a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet módosításáról)

A Képzési Hitelről bővebben a Diákhitel Zrt. oldalán tájékozódhatsz.

Képzési hitel igénybe vétele esetén Early Bird kedvezményt nem tudunk biztosítani. A tandíj összege a képzés – esetleges egyedi kedvezményekkel (pl. kupon, nyeremény stb.) csökkentett – listaára, ami a képzés oldalán megtalálható.

A résztvevő által a jelentkezéskor kötelezően megfizetendő önrész: az így kalkulált tandíj 20%-a.

Kérjük, hogy a befizetendő önrész összegét és az igénylendő képzési hitel pontos összegét jelentkezés és igénylés előtt pénzügyes munkatársunkkal minden esetben feltétlenül egyeztesd a penzugy@iwi.hu email címen!

Jelentkezés tanfolyamra Képzési Hitel igénybevételével

1. A Jelentkezési lapon jelöld be, hogy a tanfolyam díját a Képzési Hitelből kívánod fedezni!
2. Amennyiben jogosult vagy kedvezményre (pl. partnerkedvezmény, törzskedvezmény, kupon, nyeremény, IWIREPS-tagsági kedvezmény., stb.), egyeztess a pénzügyes kolléganőnkkel a penzugy@iwi.hu e-mail címen. Az általa megadott, kedvezményekkel csökkentett tandíjad 20%-ának megfelelő önerő befizetésével tudsz jelentkezni. A befizetéssel kapcsolatos információkat itt találod: Jelentkezési információk
3. Amennyiben nem vagy kedvezményekre jogosult, akkor a képzés oldalán feltüntetett listaár 20%-ának megfelelő önerő befizetésével tudsz jelentkezni. A befizetéssel kapcsolatos információkat itt találod: Jelentkezési információk
4. A Képzési Hitel igénylését a képzés első napján indíthatod el elektronikusan, a www.diakhitel.hu/kepzesihitel/ felületen!
5. Az igénylésről a Diákhitel Zrt.-től kapott visszaigazolást küldd el e-mailben a penzugy@iwi.hu címre. Kérjük, hogy ezt legkésőbb a képzés első hétvégéjét követő héten küldd meg nekünk. Amennyiben a hiteligénylésről szóló visszaigazolás nem érkezik meg hozzánk, Részletfizetési megállapodást fogunk küldeni számodra, és csak a további részletek befizetésével vehetsz részt a tanfolyamon!
6. Ha a Diákhitel Zrt. visszaigazolta, hogy jogosultnak találtak a Képzési Hitelre, és utalják a tandíjadat az IWI részére, további teendőd a képzés folyamán nincs.
7. A szakmai képesítő vizsga és a modulzáró ismétlő díja hitelből nem finanszírozható, neked kell majd megfizetned!
Mielőtt hitelt veszel fel, alaposan gondold át, hiszen a felvett összeget később – igaz, részletekben – vissza kell majd fizetned! Csak akkor folyamodj kölcsönért, ha biztosan meglesz a fedezeted a visszafizetésre!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop