Sportedzés alapok online workshop

Sportedzés alapok online workshop

Tudtad, hogy a sport abban is segíthet, hogy jól érezd magadat?
Az elméleti tudományok embere vagy? Akkor Te csak úgy szeretsz belevágni bármibe, ha körüljártad annak tudományos hátterét, igaz?! Ez sem lehet akadálya annak, hogy mától rendszeresen sportolj!

A megfelelő mennyiségű, intenzitású és jellegű testmozgás segíthet megtartani az egészséges testsúlyt és csökkenti egyes betegségek kockázatát, mint például a 2-es típusú diabétesz, a magas vérnyomás, csontritkulás.

Az IWI 2020-ban hívta életre az IWI Életmód Navigátort. Ez egy komplex, az egészségtudatos életvezetés szabályainak, összefüggéseinek alapjait bemutató online edukációs program. Moduljait tematikus bontásban szétválogattuk, hogy az elfoglaltabb mindennapokban is lehetőséged nyíljon egy-egy lépéssel közelebb jutni a célodhoz.

Most a programban található 8 témakör közül A sport edzéselméleti és gyakorlati alapok online workshopot választottad, ami négy, szorosan összefüggő témakört foglal magába: edzéselméleti, erőfejlesztési, mozgásminőségi és élettani alapismereteket és gyakorlatokat tartalmaz. Ezek a táplálkozás, motiváció, mentális izomerő tematikákkal- párhuzamosan futnak végig az életmódváltó program egészében.
 
Lehetőséged van önmagában, vagy sorjában a többi programmal együtt is elvégezni ezt.
Még több segítségre lenne szükséged?
Ha úgy érzed nagy fordulatszámmal szeretnél belevágni MOST, akkor javasoljuk, hogy a komplett IWI Életmód Navigátort válaszd, és ha kis támogatás sem jönne rosszul, választhatod mentoredzői segítséggel is!

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

Kedvezmény
Amennyiben a workshop tetszett és szívesen elvégeznéd a teljes Fitnesz alaptanfolyamot (melynek része a motivációs modul), akkor annak árából 9.900 Ft kedvezményt biztosítunk.

Fitnesz alaptanfolyam elvégzését követően, ha kedvet kaptál az edzői hivatáshoz, úgy a további tanfolyamainkban való részvételedet, jelentős kedvezményekkel támogatjuk! A kurzus elvégzését követő fél éven belül jelentkezel, az IWI fitneszszakmai alapképzései* árából 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk, mely további akciókkal összevonható!

*Fitness instruktor, Intenzív fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Sportoktató – Testépítés-fitnesz szakág

WORKSHOP ÁRA

9.900 Ft

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

 • ha szeretnéd megérteni az edzéselmélet, erőfejlesztés, mozgásminőség és élettan alapjait elméletben,
 • ha szeretnéd megismerni az edzéselmélet, erőfejlesztés, mozgásminőség és élettan alapjait gyakorlatban,
 • ha elkezdenél mozogni, de nem tudod hogyan tedd,
 • ha az első lépéseket otthon, de szakszerűen szeretnéd megtenni,
 • ha szeretnéd strukturáltan és rendszerezetten megismerni az testi-lelki értelemben vett egészséges életmód komponenseit és átlátni az ehhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati technikákat,
 • ha fontolgatod az életmód váltás, vagy akár edzőség gondolatát, de nem vagy biztos benne, hogy tetszene-e ez a műfaj.
 • fontolgatod az életmód váltás, vagy akár edzőség gondolatát, de nem vagy biztos benne, hogy tetszene-e ez a műfaj.
Ezen a képzésen átláthatod a sportszakma gyakorlati és elméleti alapokat, melyek birtokában saját életedben is sikeresebben tudod megvalósítani az egészségtudatos életmód bevezetését.

A képzés megkezdésének követelményei:

 • betöltött 18. életév
 • a tandíj befizetése

A képzés tartalmából:

 • Élettan: Orvos szakértőnk segít megérteni a szervezet működésével kapcsolatos legfontosabb tényeket és láttatja az életmód előnyös/káros hatásait a különböző szervrendszerek vonatkozásában. Egyértelműsíti az életmóddal (az egyén döntéseivel) összefüggésbe hozható krónikus betegségeket és azok megelőzési módszereit.

 • Edzéselmélet: Az edzéselméleti alapok elsajátítása lehetővé teszi az edzés szervezetre gyakorolt hatásának megértését, ezáltal a mozgások célirányosabb alkalmazását, szisztematikus tervezését és felépítését.

 • Minőségi mozgás: Civilizációs, ülő életmódunk - elsősorban a gerincre gyakorolt - negatív hatásait mutatjuk meg, a mozgásszervi egyensúlybomlásokra mutatunk korrekciós gyakorlatokat videódemonstráció formájában.

 • Erőfejlesztés: A részletes szakmai ismereteken túl, a modulok során egymásra épülő, fokozatosan nehezedő edzésterveket biztosítunk. A részletes gyakorlatleírásokon kívül egyértelműsítő gyakorlatvideók, bemelegítő, levezető gyakorlatokat tartalmazó videók is elérhetőek a digitális tárban.

 • Állóképességi edzés: Az alapismeretek után tárgyaljuk az egyes fontos területeket a témán belül (alakformálás, egyéni fejlődés üteme, edzésadaptáció, szabadtéri keringésfokozó mozgásformák) és kezdőknek, valamint haladóknak teszünk ajánlást az állóképességi edzés heti terjedelmére és intenzitására.

Ismerd meg a képzés szakmai vezetőjét és oktatóit!

Góg Anikó

Góg Anikó

szakmai vezető
állóképességi edzés
Fűzy Gábor

Fűzy Gábor

fitnesz szakember
gerincprevenció
Dr. Garbaisz Dávid

Dr. Garbaisz Dávid

érsebész szakorvos, edző
élettan
Dr. Gergely Márk

dr. Gergely Márk

jogász, edző
edzéselmélet
Ungvári Máté

Ungvári Máté

fitnesz szakember, edző
erőfejlesztés
Dr. Zopcsák László

Dr. Zopcsák László

projektvezető
motiváció

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop