Mi az IWIREPs?

Az IWIREPs egy szakmai közösség, egy olyan érdekképviseletet is ellátó edzőregiszter, mely a megfelelő államilag elismert szakmai képesítéssel rendelkező fitneszedzőknek nyújt minőségbiztosítást, közösségi és szakmai támogatást.
Minden komoly szakmának van érdekképviselete, olyan szakmai közössége, amely a tagok szócsöveként a közös álláspontot képviselve igyekszik prosperáló, kiszámítható körülményeket létrehozni és fenntartani.
Az IWIREPs (Register of Exercise Professionals), a Fitnesz Szakemberek Regisztere, melynek létrehozását részben ez indokolja, valamint az a tény, hogy szeretnénk gondoskodni az évek alatt nálunk végzett fitnesz szakemberek ezreiről, akiknek karrierpályáját támogatni kívánjuk. Természetesen minden sportszakembert szeretettel várunk sorainkban, függetlenül az iskolai végzettségétől, amennyiben egyetért törekvésünkkel és rendelkezik a megfelelő tagsági követelményekkel.

A csatlakozás alapfeltétele államilag elismert sport szakirányú képesítés megléte. Az elfogadott sport szakirányú képesítések megegyeznek a sport területén képesítéshez kötött tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítések jegyzékéről szóló a 157/2004. (V. 18.) Korm. rendeletben – vagy annak esetlegesen helyébe lépő jogszabályban – felsorolt képesítésekkel.

Milyen előnyökkel jár számodra a tagság?

Szakmai közösség

Tagja lehetsz zárt szakmai Facebook csoportunknak, ahol szakértőinktől első kézből kaphatsz választ kérdéseidre és értesülhetsz legfrissebb tartalmainkról!

A regisztráció azt jelenti,

hogy az adott fitnesz szakember megfelel a szükséges minimális szakmai feltételeknek, elfogadja a Szakmai-Etikai Kódexet, és a sztenderdek fenntartásához folyamatos önfejlesztéssel járul hozzá. Az IWIREPs működésében a EuropeActive szakértői csoportjai által kialakított sztenderdeket követi, amelyek a fitnesz területén elfogadott végzettségek tudásanyagát határozzák meg. Ebbe készségek, képességek és kompetenciák egyaránt tartoznak.  Az IWIREPs törekvése, hogy a magyarországi fitneszedzők rendelkezzenek ezekkel a sztenderdekkel, és tudásukat fenntartsák, folyamatosan fejlesszék.

Az IWIREPs

1. az egészségfejlesztés és testkultúra területén tevékenykedő, szakmájuknak elhivatott, a folyamatos fejlődést, megújulást fontosnak tartó, a fitnesz szektorban dolgozó edzők és oktatók, sportszakemberek szakmai közössége
2. szakmai közösség, melynek tagjai elkötelezettek a magas szakmai színvonal és etikai szabályok betartása mellett, folyamatosan képzik magukat és részt vesznek hivatásuk elismertségének kialakításában
3. olyan adatbázis, amiben a fitnesz- és sportszakemberek átlátható rendszerben vannak kategorizálva, szakterületük, végzettségük, referenciáik, szakmai fejlődésük alapján
Az IWIREPshez való csatlakozással tagjává válsz a Magyarországon szakképzettséget szerzett és Európa szerte elismert képesítéssel rendelkező fitnesz szakemberek csapatának. Profilod révén pedig az „Edzőkereső” menüpont alatt munkáltatók és vendégek találhatnak rád és kínálhatnak munkát bármely országból.

Az IWIREPs további előnyei

A fitnesztermek vezetősége számára

nem könnyű megtalálni azokat a munkavállalókat, akikkel elérhetik céljaikat. A marketing érték mellett segítünk a munkaadóknak, hogy hitelesített szakemberekkel dolgozhassanak együtt, és azok legyenek képesek alkalmazkodni az ő munkafolyamataikhoz is.

Az edzőknek

a tagság egyfajta minőségbiztosítást jelent. Az ide tartozó edzők rendelkeznek azokkal a sztenderdekkel, tudásanyaggal, amivel Európa szerte megfelelnek az iparág követelményeinek. Ezen kívül folyamatosan képzik magukat, naprakészek, tudásukkal képesek kitűnni a többi edző közül.

A vendégek

nehezen látják át, ki mihez ért, kitől milyen segítségre számíthatnak, sok esetben csalódás éri őket, mert az ígéretek nem fedik a valóságot. A szakmai szempontok kommunikálásával célunk a vendégek ismereteinek bővítése, hogy a megfelelő szakemberrel együtt dolgozva könnyebben érjék el céljaikat.

A fitnesz szektor számára

a minőségi szolgáltatást végző edző munkájának eredménye, hogy többen, gyakrabban, aktívabban fognak sportolni, edzőterembe járni. Ez pedig üzleti oldalról nézve a szektor teljes forgalmát, szakmai szempontból pedig a bizalmat és a megbecsültségét növeli.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop