Jelentkezési információk - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

Jelentkezési információk

IWI Project Kft
Engedély száma: E/2020/000111
Engedélyhez nem kötött képzések esetén az intézmény nyilvántartási száma: B/2020/000171

IWI Európa Kft
Felnőttképzési bejelentés száma: B/2023/000136

JELENTKEZÉS MENETE

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt. Ezeken felül a részletes képzési tájékoztató is hasznodra válik, és ha még mindig akadna kérdésed, keress minket elérhetőségeinken!

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni részletfizetés esetén az online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével biztosíthatod helyedet a képzésen, míg egyösszegű fizetés* esetén a webshopon történő vásárlásoddal biztosíthatod jelentkezésedet.

Fontos tudnod, hogy a tanfolyami jelentkezéseknek és befizetéseknek nem feltétele a foglalkozás egészségügyi orvosi vizsgálat megléte. Ezt utólag is megküldheted, de biztosan számon fogjuk kérni. Amennyiben szükséged van rá, az ehhez kapcsolódó sablont letöltheted oldalunkról.

* Fitnesz szakmai képzéseink (Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Sportoktató - Testépítés-fitensz - szakág, Személyi edző) esetében kizárólag az online jelentkezési lap kitöltésével tudod biztosítani helyedet.

3. Befizetés

A webshopon keresztül történő vásárlások kivételével a jelentkezés a tandíj – vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének – befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az info@iwi.hu e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés kódját!
A tanfolyam kódját megtalálod a letölthető részletes képzési tájékoztatóban (pl. Fitness instruktor: FI-2309).

A tandíj első részletének összegét az adott képzés letölthető részletes tájékoztatójában találod meg. A részletfizetést választó befizetőkkel, a képzés indulásának hetében részletfizetési megállapodást kötünk.

4. Adatszolgáltatás

A befizetés beérkezését követően emailben két fontos hivatkozást küldünk.

Az első linkre kattintva a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe (FAR) kötelezően feltöltendő adatokat tudod kitölteni.

FONTOS! A FAR rendszer az adatokat összeveti a központi nyilvántartásban szereplő adatokkal, és ennek alapján generálja le az oktatási azonosító számot. A legkisebb hiba esetén (pl. második keresztnév elhagyása, születési kerület elhagyása, elírás, betűhiba) a rendszer visszautasítja a résztvevőt! Akinek az adatait hiányos vagy hibás adatszolgáltatás miatt nem tudjuk a FAR-ba betölteni, annak a rendszer nem fog tudni tanúsítványt generálni, ezáltal nem jelentkezhet képesítő vizsgára. Fentiek miatt kérjük, hogy az alábbiakat kiemelt figyelmességgel kövesd:

Kérjük, hogy a kért adatokat
  • mihamarabb, de legkésőbb a képzés megkezdése előtt,
  • teljes körűen,
  • a hivatalos nyilvántartásban szereplővel pontosan megegyező módon,
add meg!

A hivatalos nyilvántartásban szereplő adataidat az ügyfélkapus azonosítóval belépve itt tudod ellenőrizni: https://www.nyilvantarto.hu/ugyseged/LoginPage.xhtml („Tájékoztatás SZL-ben tárolt saját adatokról”)

Javasoljuk, hogy ne hagyd a dokumentumok megküldését az utolsó pillanatra, mert előfordulhat, hogy az igazolást javíttatni vagy cserélni szükséges. Engedélyhez kötött képzéseink esetében az igazolás hiányában nem köthetünk felnőttképzési szerződést. Ha a dokumentumok kései leadása miatt csak később tudsz becsatlakozni az órákra, az emiatt elmulasztott órák hiányzásnak minősülnek.

5. Tanfolyamon való részvétel

Ha minden adminisztráción sikeresen túljutottál nincs más dolgod, mint várni, hogy elinduljon a tanfolyam. Az (első) oktatási hétvégét érintő részletekről a tanfolyamindulást megelőző héten e-mailban tájékoztatunk.

 

Várunk sok szeretettel!

Előzetes tudás beszámítása

Az IWI a jogszabályoknak megfelelően biztosítja az előzetes tudás beszámítását.
Az előzetesen megszerzett tudás beszámítása online vagy személyes szintfelmérés, vagy az előző teljesített képzés eredménye alapján történhet azon képzések esetében, amelyeknek a honlapon elérhető részletes képzési tájékoztatójában szerepel az előzetesen megszerzett tudás beszámításának a lehetősége.

A részleteket tartalmazó pdf formátumú dokumentum erről a linkről tölthető le.

Jelentkezési díj, tandíj visszafizetése

Elállás online jelentkezés esetén

Online jelentkezés esetén, amennyiben a résztvevő szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személynek (a továbbiakban: fogyasztónak) minősül, a fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a szerződéstől, illetve felmondani a szerződéskötést követő 14 napon belül az IWI részére postai úton küldött erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján. Ez esetben az IWI köteles a megfizetett részvételi díjat 14 napon belül teljes egészében visszafizetni, az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módon történik, kivéve, ha a fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten hozzájárulását adja. Amennyiben a szerződéskötés és a képzés, tanfolyam időpontja között kevesebb mint 14 nap volt hátra és az IWI a fogyasztó kifejezett kérésére biztosította a részvételt a képzési, tanfolyami időponton, a fogyasztó kizárólag a részvételi díj arányos részének visszatérítésére jogosult.
A jelentkezési és részvételi feltételeket részletesen az alábbi oldalakon találja. Kérjük, hogy olvassa át körültekintően, és amennyiben kérdése van, hívja bizalommal munkatársainkat a központi számainkon.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop