Csoportos fitness instruktor képzés - Személyi edző képzés csomagajánlat

Csoportos fitness instruktor - Személyi edző

Fedezd fel a fitnesz világának két izgalmas szakmáját egy csomagban: legyél profi csoportos fitness instruktor és személyi edző egyaránt!

Miért kéne döntened arról, hogy csoportos órákat tarts vagy inkább egy-egy edzéseket? Sajátítsd el mindkét terület ismereteit, válj szakértővé és használd ki az így szerzett versenyelőnyödet a fitnesziparban!

Csoportos fitness instruktornak lenni több, mint csak edzéseket vezetni - ez egy életstílus és egy olyan eszköz a kezedben, amely lehetőséget teremt a mozgás, a fitt és egészséges életmód iránti igény felkeltésében. Csoportos fitnesz instruktorként felelős leszel az edzés óraterveinek összeállításáért, a gyakorlatok kiválasztásáért és a megfelelő időzítésért, miközben szem előtt tartod, hogy a kliensek fokozatosan és biztonságosan fejlesszék erőnlétüket és állóképességüket. Emellett kreatív és dinamikus edzéseket kell kialakítanod, hogy a résztvevők motiváltak és lelkesek maradjanak fitneszcéljaik elérésében. A képzés tematikájáról itt tájékozódhatsz.

A sikeres vizsgát követően, államilag elismert Csoportos fitness instruktori képesítésed birtokában már meg is kezdheted a Személyi edző képzést!

Személyi edzőként lehetőséged lesz arra, hogy egy-egy kliensnek sokkal mélyebb figyelmet szentelj, mely hozzájárul a pontosabb célkitűzések, az egyéni erősségek és gyengeségek kiemeléséhez, a maximális fejlődés eléréséhez. Ezen célok megvalósításához alapos ismereteket szerezhetsz az anatómia, a tartásmegfigyelés, az állapotfelmérés, az erőfejelsztés és az egészséges étkezés területein. A klientúra-menedzsment témakör anyagai pedig további segítséget nyújtanak csoportos óráid népszerűsítésében is. Mindent, amit Személyi edző képzésről tudnod érdemes, itt olvashatod el.

A EuropeActive által akkreditált, az IWI és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elismert Személyi edző végzettségeddel akár itthon, akár külföldön is vállalhatsz munkát!

Tandíj és Kedvezmények

"Early bird" időszak
2023. szeptember 19-ig történő befizetés esetén!

Fizetési feltételek
A részletfizetés feltételeiről bővebben a letölthető képzési tájékoztatóban olvashatsz, vagy írj a penzugy@iwi.hu email címre.
A részletfizetések határideje: minden hónap 15-e.

További kedvezmény
Csomagajánlat választása esetén további (IWIREPs tagság, partnerkód, tanfolyami kupon) kedvezmény nem érvényesíthető.

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, EGY ÖSSZEGBEN

498.000 Ft
538.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, RÉSZLETEKBEN

518.000 Ft
578.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, EGY ÖSSZEGBEN

518.000 Ft
578.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, RÉSZLETEKBEN

548.000 Ft
638.000 Ft

A jelentkezést megelőzően tájékozódj annak menetéről és a részvételi feltételekről!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop