Kedvezmények

Szakmai képzéseink már akár 269 000 Ft-os díjért elérhetőek! Tervezz előre, és fizess az Early bird időszakban jóval kedvezőbb árat! Egyösszegű befizetés esetén még nagyobb engedmény!

Részletfizetés

Képzéseink tandíja részletfizetéssel is kiegyenlíthető. A részletfizetés esetén érvényes díjak az egyes képzések tájékoztató oldalán megtalálhatók. A részletfizetés ütemezését a felnőttképzési szerződés melléklete tartalmazza. Részletfizetés esetén a tandíjat többnyire havi 60.000 Ft-os részletekben lehet kiegyenlíteni (előfordulhat ettől eltérő fizetési feltétekkel rendelkező tanfolyam - pl.: Medical fitnesz szakértő - a részletekről mindig az adott tanfolyam aloldalán és a képzési tájékoztatóban olvashattok!), az utolsó részlet a tandíj pontos összegétől függően ennél kevesebb is lehet. A kedvezményeket az utolsó részlet(ek)ből vonjuk le.

Céges csomag

Ajánljuk fitnesztermeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre).
Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Akkreditált workshopok

Az IWI akkreditált workshopjai olyan képzések, melyeket az IWI Nemzetközi Fitnesziskolától függetlenül szerveznek, azonban szakmai vezetésünk ajánlásával rendelkeznek. A workshopokat iskolánk vezetése átvizsgálta és úgy ítélte meg, hogy szakmai fejlődésedhez elengedhetetlenül szükségesek lehetnek. Ezekre a tanfolyamokra az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kedvezményrendszere nem vonatkozik. A kedvezményekről érdeklődj a tanfolyamszervezőnél!
Más kedvezménnyel nem vonható össze!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop