Fitness instruktor képzés - Személyi edző képzés csomagajánlat

Fitness instruktor - Személyi edző

Szerezd meg egy év alatt a személyi edzői munkához szükséges alap- és ráépülő képzés bizonyítványát!

A Személyi edzői karrier az egyik legizgalmasabb és legtöbb megelégedést nyújtó hivatás, amire csak vágyhatsz. Ha már biztosan tudod, hogy Személyi edzővé szeretnél válni, csomagajánlatunk kiváló lehetőséget biztosít, hogy megalapozott tudással indulj neki edzői pályafutásodnak.

Fitness instruktorként vagy más néven teremedzőként legfontosabb feladataid közé fog tartozni az edzőterem felügyelete, a kondigépek szakszerű használata és működésének ellenőrzése, általános segítséget fogsz nyújtani a terem vendégeinek. Ezen készségek elsajátításához a képzés során megismered az emberi test anatómiáját, az elsősegélynyújtás alapjait, a kardió- és kondigépek valamint a szabadsúlyzók használatát és sok más egyéb mellett a táplálkozás alapismereteit. A teljes tematikáról és a képzésről itt tájékozódhatsz részletesebben.

A sikeres vizsgát követően, államilag elismert Fitness instruktori képesítésed birtokában már meg is kezdheted a Személyi edző képzést!

Személyi edzőként már nem a terem teljes vendégkörének nyújtasz általános segítséget, hanem elkezded kiépíteni saját klientúrádat és elkezdesz egyéni, személyre szabott edzéseket tartani. Képzésünkkel mindehhez preventív szemlélettel, szilárd alapokkal fogsz rendelkezni az anatómia, a tartásmegfigyelés, az állapotfelmérés, az erőfejlesztés és az egészséges étrend összeállításának területén. Saját vállalkozásod elindításához pedig gyakorlatias üzletépítési szaktudást is biztosítunk. Mindent, amit a tanfolyamról tudnod szükséges, itt gyűjtöttük össze.

A EuropeActive által akkreditált, az IWI és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elismert Személyi edző végzettségeddel akár itthon, akár külföldön is vállalhatsz munkát!

A Fitness instruktor és Személyi edző képzéseket normál és intenzív ütemezéssel is elvégezheted az alábbi párosításokban:
  • Fitness instruktor + Személyi edző
  • INTENZÍV Fitness instruktor + INTENZÍV Személyi edző

Tandíj és Kedvezmények

"Early bird" időszak
2023. szeptember 19-ig történő befizetés esetén!

Fizetési feltételek
A részletfizetés feltételeiről bővebben a letölthető képzési tájékoztatóban olvashatsz, vagy írj a penzugy@iwi.hu email címre.
A részletfizetések határideje: minden hónap 15-e.

További kedvezmény
Csomagajánlat választása esetén további (IWIREPs tagság, partnerkód, tanfolyami kupon) kedvezmény nem érvényesíthető.

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, EGY ÖSSZEGBEN

498.000 Ft
538.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, RÉSZLETEKBEN

518.000 Ft
578.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, EGY ÖSSZEGBEN

518.000 Ft
578.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, RÉSZLETEKBEN

548.000 Ft
638.000 Ft

A jelentkezést megelőzően tájékozódj annak menetéről és a részvételi feltételekről!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop