NASM Training the Brain: The Neuroscience of Exercise

NASM Training the Brain: The Neuroscience of Exercise

Ahhoz, hogy motiválni tudd a klienseidet a fitneszcéljaik betartásának érdekében, használnod kell mind a saját, mind pedig klienseid agyi kapacitását. Ebben a képzésben betekintést nyerhetsz a legmodernebb idegtudományi kutatásokba, amelyek bizonyítják, hogy a testmozgás hogyan védi ezt a létfontosságú szervet az egész élet során.
TANFOLYAM LEÍRÁSA
A képzés az agy és az emberi mozgás közötti kapcsolatra összpontosít, és azt vizsgálja, hogy a kognitív folyamatok hogyan befolyásolják a fizikai teljesítményt és az edzés eredményeit.

Ez a képzés különösen értékes lehet azon személyi edzők, erő- és kondicionáló edzők, gyógytornászok és más, a fitnesz- és sportiparban dolgozó szakemberek számára, akik szeretnék elmélyíteni a mozgás neurológiai aspektusainak megértését, és javítani a hatékony edzésprogramok kialakításának képességét. Emellett azok a személyek is profitálhatnak ebből a képzésből, akik szenvedélyesen érdeklődnek az emberi mozgás tudománya iránt, és szeretnék bővíteni tudásukat ezen a területen.

Az agy és a mozgás kapcsolatának elmélyítésével a résztvevők betekintést nyerhetnek a motoros kontrollt, a motoros tanulást és a teljesítmény optimalizálását befolyásoló tényezőkbe. Megtanulják, hogyan alkalmazhatják az idegtudomány alapelveit célzottabb edzési beavatkozások tervezésére, és hogyan segíthetnek az egyéneknek javítani mozgásuk hatékonyságát, koordinációjukat és általános fizikai képességeiket.

A tanfolyam során:
  • megismerheted, hogy az aerob testmozgás hogyan segíti a kognitív és az érzelmi egészséget,
  • megértheted, hogy a neuroanatómiánk egyes részei hogyan profitálnak az aerob testmozgásból,
  • leírást kapsz arról, hogy hogyan működik az aerobik edzés idegi szinten, hogy ezeket az előnyöket biztosítsa
A képzésről bővebb információt a NASM oldalán találsz.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop