Fitfight akkreditált workshop

Fitfight

Ha szereted a dinamikus, harcias edzésmódszereket, ha magadénak érzed a küzdősportot és ezzel színesítenéd a csoportos fitness óráidat, jelentkezz!
TANFOLYAM LEÍRÁSA
A FitFight olyan dinamikus, harcos fitness irányzat, mely több küzdősport stílus mozgásanyagát, ütéseit, rúgásait, védéseit, ezek kombinációit ötvözi az aerobic 4x8-as zenei ütemével.
Rendkívül jó állóképességfejlesztő, magas kalóriafelhasználású edzésmódszer, nem utolsósorban pedig stresszoldó hatása segít a mindennapi feszültséget egészséges keretek közt levezetni.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a csoportos fitness és aerobic oktatóknak, vagy leendő oktatóknak, akik igazán kemény, harcias edzést szeretnének prezentálni az óráikon. 

Tanfolyam vezetője: Csörgő Adrienn 'Audrey'
(Wbpf & Wabba Fitness világbajnok, IWI personal trainer, Fitness versenyfelkészítő, FitFight Master trainer, a FitFight edzésmódszer megalkotója)

A képzés tartalma:
FitFight® zenei mix, FitFight®trikó, FitFight® tanfolyami jegyzet és a

képzés alatt profi fotós készít felvételeket, melyet szintén megkapnak a résztvevők.


A tanfolyam ára: 94.500 Ft
IWI-s oklevéllel rendelkező Oktatóknak, vagy IWI képzést
jelenleg végző Résztvevőknek:  88.500 Ft

Kontakt, elérhetőségek:
fitfight2018@gmail.com
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop