NASM Training the Brain: The Neuroscience of Exercise
NASM Training the Brain: The Neuroscience of Exercise
Sportoktató – Testépítés-fitnesz szakág képzés - Személyi edző képzés csomagajánlat

Sportoktató – Testépítés-fitnesz szakág - Személyi edző

Lépj be egy olyan világba, ahol az erő és az energia összetalálkozik a kitartással és a sokoldalúsággal!

Minden kliens célja más útra vezet, de miért ne hagynánk, hogy ezek az utak találkozzanak? Ebben a páratlan csomagajánlatban a testépítő edző tudás megszerzése gondoskodik a hatalmas izomtömeg kialakításáról, míg a személyi edzői ismeretek az általános egészség és vitalitás megtartásában segítenek klienseidnek céljaik elérése során.

Testépítés-fitnesz szakágon végzett sportoktatóként szakértelmeddel klienseid izomzatának formálásához és növeléséhez járulsz majd hozzá. A hobbi sportolók és a versenyezni vágyók kívánt fizikai eredményeinek elérése mellett segítséget nyújtasz a mentális kihívásokra való felkészülésben. Az izomépítés során az akaraterő, a kitartás és a pozitív szemlélet kulcsfontosságú, melyek megteremtéséhez a testépítő edző valódi szövetséges és irányító partner. Ehhez pedig az edzésprogramok folyamatos monitorozására és módosítására van szükség. További leírást a képzésről itt találsz.

A sikeres vizsgát követően, államilag elismert Testépítés-fitnesz szakágon szerzett Sportoktatói képesítésed birtokában már meg is kezdheted a Személyi edző képzést!

Személyi edzőként továbbra is segítheted a fizikai megjelenést előtérbe helyező vagy testépítés sportág versenyfelkészülési céllal rendelkező klienseidet. Mellettük azonban az egészséges populáció általános közérzetének és fizikumának javítására irányuló tevékenységet is elláthatsz. A képzésen megszerzett ismeretek - állapotfelmérés, a tartásmegfigyelés, az anatómia vagy erőfejlesztés - minden kliensigény kiszolgálására megfelelő alapot nyújtanak, míg a klientúramendzsment a megtartásukban fog előnyöddé válni. Ha részletesebben olvasnál Személyi edző képzésünkről, itt megteheted.

A EuropeActive által akkreditált, az IWI és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elismert Személyi edző végzettségeddel akár itthon, akár külföldön is vállalhatsz munkát!

Tandíj és Kedvezmények

"Very Early Bird" időszak
2024. augusztus 12-ig történő befizetés esetén!

"Early bird" időszak
2024. szeptember 12-ig történő befizetés esetén!

Fizetési feltételek
Részletfizetés választása esetén, amennyiben a második képzést nem kezded meg (halasztás), úgy elveszíted a kedvezményes jelentkezés lehetőségét és az éppen aktuális képzési áron tudsz részt venni a következő tanfolyamon.
A részletfizetés feltételeiről bővebben a letölthető képzési tájékoztatóban olvashatsz, vagy írj a penzugy@iwi.hu email címre.
A részletfizetések határideje: minden hónap 15-e.

Egyösszegű vásárlás esetén a második képzés megkezdése egy alkalommal halasztható, kizárólag a rákövetkező képzési időpontra.

További kedvezmény
Csomagajánlat választása esetén további (IWIREPs tagság, partnerkód, tanfolyami kupon) kedvezmény nem érvényesíthető.

„VERY EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, EGY ÖSSZEGBEN

508.000 Ft
558.000 Ft

„VERY EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, RÉSZLETEKBEN

528.000 Ft
598.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, EGY ÖSSZEGBEN

518.000 Ft
558.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN, RÉSZLETEKBEN

538.000 Ft
598.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, EGY ÖSSZEGBEN

538.000 Ft
598.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, RÉSZLETEKBEN

558.000 Ft
638.000 Ft

A jelentkezést megelőzően tájékozódj annak menetéről és a részvételi feltételekről!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop