NASM Nutrition Series: Navigating Diets

NASM Navigating Diets

Szó szerint több ezer diéta létezik. Némelyik tudományos alapokon nyugszik, mások viszont többnyire csak felkapottak. Ezért fontos, hogy jól tájékozottak legyünk a legújabb tényekkel a diétákkal kapcsolatban, és hogy azok hogyan hatnak az egészségünkre és az életminőségünkre.
TANFOLYAM LEÍRÁSA
A képzés számos különböző diétát vizsgál, és tárja fel azok biztonságosságát és hatékonyságát. A National Academy of Sports Medicine (NASM) több mint 30 éve a szigorú tudományos előírásoknak megfelelő, bizonyítékokon alapuló ajánlásokra építi hírnevét. Több mint 20 táplálkozási, pszichológiai és viselkedésváltoztatási szakértővel konzultáltak, hogy a legmegbízhatóbb útmutatást nyújtsák a különböző korú, etnikumú, hátterű, táplálkozási preferenciájú és célú emberek számára.

A tanfolyam sikeres elvégzése után képes leszel arra, hogy:
  • értékeld a különböző étrendek, diéták mögött álló bizonyítékokat (vagy azok hiányát),
  • a bizonyítékok ismeretében stratégiákat alkalmazz az új és újonnan megjelenő trendek megvitatására,
  • megvitasd a "mindenkinek beválik" fogyókúrával kapcsolatos jogos aggályokat.
A képzésről bővebb információt a NASM oldalán találsz.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop