IWI Karrier- és nyílt nap

Nyílt napunkon való részvétel nélkül ne válassz iskolát!

Gyere és győződj meg arról, hogy az IWI-vel a legjobb döntést hozod!

Találkozzunk személyesen 2024. szeptember 21-én a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.)!
Szeretettel meghívunk őszi Karrier- és nyílt napunkra, ahol személyesen nyerhetsz betekintést az IWI Nemzetközi Fitnesziskola világába. Ez egy kivételes lehetőség arra, hogy felfedezd a fitnesz és az egészségfejlesztés izgalmas világát, megismerd elit oktatóinkat és azokat a pályalehetőségeket, amiket az IWI kínál.

Rendezvényünk során közvetlenül találkozhatsz a képzőintézetünk vezetőivel és oktatóival, akik elmesélik neked a tanulmányi lehetőségeket az IWI-nél, a képzések részleteit és a szakmai fejlődésedre nyújtott támogatást. Részletesen bemutatjuk az IWI programjait, a személyi edző képzést és a további specializációkat, amik segíthetnek elindítani a fitnesz karrieredet.

Ez a nap arról szól, hogy tapasztalatokat szerezz, inspirálódj és feltedd a kérdéseidet azoknak, akik már sikeresek a fitnesz szakmában. Nézz bele a képzési bemutatókba, kérdezz bátran és vedd igénybe a szuper villámakciónkat!


Karrier- és nyílt napunkon a részvétel ingyenes, de annak érdekében, hogy felkészülhessünk fogadásodra, kérünk, hogy részvételi szándékodat erősítsd meg regisztrációval! Várunk sok szeretettel!


Üdvözlettel,
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csapata

Miért az IWI a legjobb választás fitnesz karriered elkezdéséhez?

Széles, magas minőségű képzési portfólióból válogathatsz

Kínálatunkban a törvényi szabályozásnak megfelelően fitnesz szakmai képzésekkel (korábban OKJ) találkozhatsz, melyek elnevezése ugyan némileg más, de oktatóink és az átadásra kerülő tananyag továbbra is minőségi, szakmai és hiteles! Ezek a végzettségek munkakör betöltésére, munkatevékenység végzésére jogosítanak fel.

A szakmai képzéseken túl számos továbbképzésünk biztosítja számodra a fejlődést, így weboldalunkat böngészve találsz egészség specifikus, erőnléti és rehabilitációs képzéseket, valamint olyan tanfolyamokat, workshopokat, melyek hosszú távon támogatják klientúrád bővítését, szolgáltatási köröd színesítését.

Less be már most képzéseink gyakorlati napjaiba!

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop