IWI Karrier- és nyílt nap

Nyílt napunkon való részvétel nélkül ne válassz iskolát!

Gyere és győződj meg arról, hogy az IWI-vel a legjobb döntést hozod!

Találkozzunk személyesen 2024. február 17-én a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.)!
Szeretettel meghívunk tavaszi Karrier- és nyílt napunkra, ahol személyesen nyerhetsz betekintést az IWI Nemzetközi Fitnesziskola világába. Ez egy kivételes lehetőség arra, hogy felfedezd a fitnesz és az egészségfejlesztés izgalmas világát, megismerd elit oktatóinkat és azokat a pályalehetőségeket, amiket az IWI kínál.

Rendezvényünk során közvetlenül találkozhatsz a képzőintézetünk vezetőivel és oktatóival, akik elmesélik neked a tanulmányi lehetőségeket az IWI-nél, a képzések részleteit és a szakmai fejlődésedre nyújtott támogatást. Részletesen bemutatjuk az IWI programjait, a személyi edző képzést és a további specializációkat, amik segíthetnek elindítani a fitnesz karrieredet.

Ez a nap arról szól, hogy tapasztalatokat szerezz, inspirálódj és feltedd a kérdéseidet azoknak, akik már sikeresek a fitnesz szakmában. Nézz bele a képzési bemutatókba, kérdezz bátran és vedd igénybe a szuper villámakciónkat!


Üdvözlettel,
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csapata

Miért az IWI a legjobb választás fitnesz karriered elkezdéséhez?

Széles, magas minőségű képzési portfólióból válogathatsz

Kínálatunkban a törvényi szabályozásnak megfelelően fitnesz szakmai képzésekkel (korábban OKJ) találkozhatsz, melyek elnevezése ugyan némileg más, de oktatóink és az átadásra kerülő tananyag továbbra is minőségi, szakmai és hiteles! Ezek a végzettségek munkakör betöltésére, munkatevékenység végzésére jogosítanak fel.

A szakmai képzéseken túl számos továbbképzésünk biztosítja számodra a fejlődést, így weboldalunkat böngészve találsz egészség specifikus, erőnléti és rehabilitációs képzéseket, valamint olyan tanfolyamokat, workshopokat, melyek hosszú távon támogatják klientúrád bővítését, szolgáltatási köröd színesítését.

Regisztrálj és nyerj tombolán!

Tombola - Biotech
45.000 Ft értékű BISA termékcsomag
Tombola - Bookkeepie
Tombola - Dr. Kelen
Tombola - Smartexpo
Tombola - Indoor cycling
Tombola - Technogym
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

09:30 - 10:30

Kapunyitás
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.)

Irányt adunk - A minőségi oktatástól a hiteles szakemberig

10:30 - 11:05

Dr. Zopcsák László
Dr. Zopcsák LászlóIWI alapító

Karrierút a fitnesz és egészségfejlesztés területén

Iskolánk alapítója, előadásában bemutatja, hogy miért érdemes fitnesz szakemberré válnod, milyen munkavállalási és karrierlehetőségeid lesznek itthon és külföldön IWI-s végzettséggel a kezedben, beszél a sikeres edzőség összetevőiről, és a legfontosabb iskolaválasztási szempontokról.

Válassz okosan! - Bemutatkoznak szakmai képzéseink

11:05 - 12:10

Maximalizáld tudásodat, törj az élvonalba fitnesz szakmai képzéseinken! Válaszd szakmát adó tanfolyamainkat, ha szeretnél minden tudást magas minőségben elsajátítani ahhoz, hogy hozzásegíthesd klienseidet egy egészségesebb életvitel kialakításhoz.
Horváth Dávid - Fitness instruktor

Horváth Dávid

Eisberg salátatálak az IWI Karrier- és nyílt napján
Eisberg salátatálak az IWI Karrier- és nyílt napján

Hogyan tovább? - Lehetőségek a szakmai képzéseken túl

12:10 - 13:10

Nyújts professzionális megoldást meglévő vendégeid egyéni igényeire, vagy helyezkedj el profi csapatoknál edzőként a képzéseken megszerezhető szaktudással!
Ágó Renáta - Személyi edző képzés

Ágó Renáta

Balázs Domonkos

Balázs Domonkos

Teljesítmény ABC - Tartásmegfigyeléstől a maximális teljesítmény leadásig

13:10 - 13:25

Nyiss az eddig elérhetetlen speciális populáció felé és értsd meg a betegségek pszichológiai, anatómiai, dietetikai és mozgásszervi hátterét és kezeléseit!
Szilágyi Mónika
Szilágyi Mónika
Híd az egészségügy és a fitnesz szektor között

13:25 - 13:45

Ismerd meg, hogy milyen hozzávalók kellenek egy sikeres brand építéséhez, és sajátíts el motivációs technikákat klientúrád bővítéséhez!
Góg Anikó
Góg Anikó
Szikra a gyújtózsinór végén - Hogyan hozzunk létre egy erős és felismerhető márkát?

13:45 - 14:15

Tombola, zárszó

Less be már most képzéseink gyakorlati napjaiba!

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop