IWI Karrier- és nyílt nap

Nyílt napunkon való részvétel nélkül ne válassz iskolát!

Gyere és győződj meg arról, hogy az IWI-vel a legjobb döntést hozod!

Találkozzunk személyesen 2023. szeptember 16-án a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.)!
Szeretettel meghívunk őszi Karrier- és nyílt napunkra, ahol személyesen nyerhetsz betekintést az IWI Nemzetközi Fitnesziskola világába. Ez egy kivételes lehetőség arra, hogy felfedezd a fitnesz és az egészségügy izgalmas világát, megismerd elit oktatóinkat és azokat a pályalehetőségeket, amiket az IWI kínál.

Rendezvényünk során közvetlenül találkozhatsz a képzőintézetünk vezetőivel és oktatóival, akik elmesélik neked a tanulmányi lehetőségeket az IWI-nél, a képzések részleteit és a szakmai fejlődésedre nyújtott támogatást. Részletesen bemutatjuk az IWI programjait, a személyi edző képzést és a további specializációkat, amik segíthetnek elindítani a fitnesz karrieredet. Mindezek mellett betekintést nyerhetsz a TF Rekreáció Szak által nyújtott karrierlehetőségekbe is a szabadidősport területén.

Ez a nap arról szól, hogy tapasztalatokat szerezz, inspirálódj és feltedd a kérdéseidet azoknak, akik már sikeresek a fitnesz szakmában. Nézz bele a képzési bemutatókba, kérdezz bátran és vedd igénybe a szuper villámakciónkat!


Üdvözlettel,
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csapata

Miért az IWI a legjobb választás fitnesz karriered elkezdéséhez?

Széles, magas minőségű képzési portfólióból válogathatsz

Kínálatunkban a törvényi szabályozásnak megfelelően fitnesz szakmai képzésekkel (korábban OKJ) találkozhatsz, melyek elnevezése ugyan némileg más, de oktatóink és az átadásra kerülő tananyag továbbra is minőségi, szakmai és hiteles! Ezek a végzettségek munkakör betöltésére, munkatevékenység végzésére jogosítanak fel.

A szakmai képzéseken túl számos továbbképzésünk biztosítja számodra a fejlődést, így weboldalunkat böngészve találsz egészség specifikus, erőnléti és rehabilitációs képzéseket, valamint olyan tanfolyamokat, workshopokat, melyek hosszú távon támogatják klientúrád bővítését, szolgáltatási köröd színesítését.

Regisztrálj és nyerj tombolán!

BioTechUSA
90 napos BISA komplex csomag
45.000 Ft értékű BISA termékcsomag
Tombola - Bodywade
Tombola - Dr. Kelen
Tombola - Indoor cycling
Tombola - Gergely Zákány Photography
Tombola - Synlab Just Clear Fitness Konferencia
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Tombola - IWI Nemzetközi Fitnesziskola

08:30 - 09:00

Kapunyitás
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.)

Irányt adunk - A minőségi oktatástól a hiteles szakemberig

09:00 - 09:45

Ladányi Zoltán
Ladányi Zoltánoktató, házigazda

Köszöntő

Oktatónk és a nap házigazdája, Ladányi Zoltán elnavigál nyílt napunk eseményeiben, segít megválaszolni a felmerülő kérdéseket és biztosítja a kiváló hangulatot.
Dr. Zopcsák László
Dr. Zopcsák LászlóIWI alapító

Karrierút a fitnesz és egészségfejlesztés területén

Iskolánk alapítója, előadásában bemutatja, hogy miért érdemes fitnesz szakemberré válnod, milyen munkavállalási és karrierlehetőségeid lesznek itthon és külföldön IWI-s végzettséggel a kezedben, beszél a sikeres edzőség összetevőiről, és a legfontosabb iskolaválasztási szempontokról.
Dr. Lacza Gyöngyvér
Dr. Lacza GyöngyvérTF Rekreáció tanszék vezetője

Karrierpálya a szabadidősportban

Érdeklődés, tehetség és célok tekintetében számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidősport területén, de ahhoz, hogy egy egész életpályát felépítsünk rá, elszántság is szükséges. Erről az izgalmas és sokoldalú útról mesél Dr. Lacza Gyöngyvér a TF Rekreáció tanszékének vezetője és Tánczos Zoltán a TF fitnesz, személyi edzés oktatója.
Tánczos Zoltán
Tánczos ZoltánTF fitnesz, személyi edzés tanára

Válassz okosan! - Bemutatkoznak szakmai képzéseink

09:45 - 10:45

Maximalizáld tudásodat, törj az élvonalba fitnesz szakmai képzéseinken! Válaszd szakmát adó tanfolyamainkat, ha szeretnél minden tudást magas minőségben elsajátítani ahhoz, hogy hozzásegíthesd klienseidet egy egészségesebb életvitel kialakításhoz.
Horváth Dávid - Fitness instruktor

Horváth Dávid

Erdélyi Annamária

Erdélyi Annamária

Meddig juthatsz piacképes szakmai alapokkal?
Vöslauer frissítő pont az IWI Karrier- és nyílt napján
Vöslauer frissítő pont az IWI Karrier- és nyílt napján

Hogyan tovább? - Lehetőségek a szakmai képzéseken túl

10:45 - 11:55

Nyújts professzionális megoldást meglévő vendégeid egyéni igényeire, vagy helyezkedj el profi csapatoknál edzőként a képzéseken megszerezhető szaktudással!
Ágó Renáta - Személyi edző képzés

Ágó Renáta

Bakó Attila

Bakó Attila

Horváth Szabolcs

Horváth Szabolcs

Teljesítmény ABC - Tartásmegfigyeléstől a maximális teljesítmény leadásig

11:55 - 13:35

Nyiss új célcsoportok felé és kínálj klienseidnek olyan edzésprogramot, mely biztonságos és hatékony egyszerre!
Góg Anikó
Góg Anikó
Mindent vagy semmit - Mitől lesz funkcionális az edzésed
Szloboda Éva
Szloboda Éva
Fitten egy életen át - Az élmény alapú mozgás minden korban
Dr. Fodor Eszter
Dr. Fodor EszterTF Sportélettani Kutató Központ tudományos munkatársa
Exercise is Medicine – A sportszakember szerepe az egészségfejlesztésben

13:35 - 14:00

Tombola, zárszó

Less be már most képzéseink gyakorlati napjaiba!

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop