TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

A nagy MKKR-EKKR-EQF rejtély

A nagy MKKR-EKKR-EQF rejtély

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR vagy angolul EQF, azaz European Qualification Frame) egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi az Európai Unió országaiban szerzett iskolai és munkahelyi képzések összehasonlítását és értékelését.

A jövő elkezdődött!

A jövő elkezdődött!

Együttműködési Megállapodás a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel!

Pályázati lehetőség - meghosszabbítva!

Pályázati lehetőség - meghosszabbítva!

A prevencióért, a hazai lakosság egészségfejlesztéséért tenni tudó kollégák összefogására és munkájára talán még sosem volt akkora szükség, mint napjainkban.

Út a nemzetközi karrierhez

Út a nemzetközi karrierhez

Minket is meglepetésként ért a hír, hogy jogszabály változás miatt az Europass bizonyítványokat többé nem lehet kikérni a képesítő vizsga teljesítését követően, amennyiben felnőttképzésben szereztél államilag elismert szakmát.  

Összefogás a minőségi fitneszedző képzésért és a fitnesz szektorért!

Összefogás a minőségi fitneszedző képzésért és a fitnesz szektorért!

Dr. Zopcsák László,az IWI Nemzetközi Fitnesziskola alapítója és ügyvezető igazgatója, Dr. Ábrahám Júlia a Fitness Akadémia alapítója és igazgatója, valamint Pati Nagy Attila a Fitness Company alapítója és igazgatója közös kiáltványt írtak alá.

Személyi edző szeretnél lenni?

Személyi edző szeretnél lenni?

Ahhoz, hogy valaki professzionális edzéseket tudjon tartani kliensei fittségi céljának, állapotának, adottságainak figyelembevételével, a lelkesedésen túl komoly szakmai tanulmányok és annak megkezdéshez bizonyos bemeneti feltételek is szükségesek. Cikkünkkel ehhez a választáshoz nyújtunk segítséget.

IWI nyári forma - Szálkásító edzéstervek YouTube csatornánkon

IWI nyári forma - Szálkásító edzéstervek YouTube csatornánkon

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor a legtöbben szeretnének egy kicsit jobban kinézni, fromába lendülni.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop