TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

IWI nyári forma - Szálkásító edzéstervek YouTube csatornánkon

IWI nyári forma - Szálkásító edzéstervek YouTube csatornánkon

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor a legtöbben szeretnének egy kicsit jobban kinézni, formába lendülni.

Ha tippelnünk kellene, valószínűleg tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással gyors változást érhetsz el. Azonban érdemes tisztában lenni azzal, hogy nem minden mozgásformának azonos a hatása, ami a fogyást vagy izomtömeg-növelést illeti. Más szóval, ha karcsúbb, szálkásabb alakot szeretnél, olyan fitnesztervre van szükséged, amely gyors, intenzív edzéseket tartalmaz.

Legújabb videósorozatunkban ebben segítünk. Iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy első kézből értesülj nyári formába hozó edzésprogramot bemutató videósorozatunkról!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps