TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Pályázati lehetőség - meghosszabbítva!

Pályázati lehetőség - meghosszabbítva!

Ingyenes szakmai képzések és továbbképzések egészségügyi szakdolgozók, gyógytornászok, dietetikusok, orvosok, pedagógusok részére!

A prevencióért, a hazai lakosság egészségfejlesztéséért tenni tudó kollégák összefogására és munkájára talán még sosem volt akkora szükség, mint napjainkban, ezért az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kiírt egy ingyenes szakmai képzéssel kapcsolatos pályázatot.

Nagy örömünkre eddig is igen sok pályázat érkezett be, azonban sok tisztázandó kérdéssel is találkoztunk, melyeket most megválaszolunk. Annak érdekében, hogy minél szélesebb körhöz eljusson ez a lehetőség, meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt december 15-ig! Kérünk, hogy oszd meg ezt a hírt kollégáiddal, akiket érdekelhet, hogy miként tudnák jelenlegi munkájukba beilleszteni az IWI-ben tanultakat, vagy akár pályaváltóként egy teljesen új szakmát szeretnének gyakorolni.

Videónkban választ adunk néhány felmerült kérdésre.

A legutóbbi EU-s fizikai aktivitással kapcsolatos felmérés, a 2022-es Eurobarométer lesújtó képet fest a hazai lakosság állapotáról. Saját bevallásuk szerint a magyarok 59%-a soha, 10-ből 7-8 ember pedig sohasem, vagy csak ritkán edz, sportol. Szorosan ehhez az elemzéshez tartozik az az Eurostat összegzés is melyből látható, hogy a hazánkban kétszer annyian halnak meg fizikai aktivitással, helyes táplálkozással, szűrő programokkal megelőzhető betegségekben, mint az EU-s átlag. Az elhízást egészséges életmóddal, fizikai aktivitással meg lehet előzni, kialakulása fitnesz edzői támogatással nagymértékben csökkenthető!

A hazai fitnesz szektor rendkívül értékes szerepet tölt be a prevencióban, a teljes fitnesz ökoszisztéma nem csak a fitnesztermekre és az alakformálásra korlátozódik, hanem kiterjed a digitális online térbe, az outdoor szabadidősportra, a „home fitness”-re és az egészségfejlesztésre is. Egyre több krónikus betegséggel élő személy jelenik meg a fitnesz edzők látókörében, megköveteli az egészségügyi társszakmákkal való szoros, referenciahálózatban való együttműködést, hiszen a lakosság jelentős részét teszik ki a metabolikus betegségek rizikófaktoraival rendelkező személyek.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában kollégáimmal úgy gondoljuk, hogy a vázolt prevenciós és népegészségügyi kihívásban igen fontos helye és szerepe van az egészségügyben dolgozóknak és a pedagógusoknak is. Ezért hirdettük meg a pályázatot, mely ingyenes szakmai képzést biztosít számukra a kiírásban részletezett módon. Nem rejtjük véka alá, hogy az egészségügyi és pedagógus hivatás megbecsültségét is szeretnék kifejezni és a magunk módján hozzájárulni ahhoz, hogy egy új szakmai és egzisztenciális kibontakozási lehetőséghez, karrierúthoz jussatok.

Az egészségügyi ellátórendszer önállóan kapacitás hiányában egyszerűen nem képes megbirkózni a prevenciós és poszt rehabilitációs feladatokkal. A fitnesz szektor ma már egészségfejlesztést is jelent, és ebben hatalmas szükség van a pedagógusok szakmai kvalitásaira és az egészségügyi szakdolgozók bevonására. Az IWI-ben mi így támogatunk Benneteket, és így próbáljuk kifejezni empátiánkat!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop