TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Út a nemzetközi karrierhez

Út a nemzetközi karrierhez

Minket is meglepetésként ért a hír, hogy jogszabály változás miatt az Europass bizonyítványokat többé nem lehet kikérni a képesítő vizsga teljesítését követően, amennyiben felnőttképzésben szereztél államilag elismert szakmát.  

Europass vagy EREPS?

Az Europass tulajdonképpen a végzettség és a megszerzett kompetenciák hivatalos igazolására szolgált. Az Európai Unióban történő munkavállalási terveid esetén ezt ezen túl nem tudod felmutatni. Ha külföldön tervezel dolgozni, akkor felmerül a kérdés, hogy miként tudod más országokban is könnyedén elfogadtatni az itthon megszerzett képesítésedet? 

A jó hír az, hogy az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzése a EuropeActive által akkreditált (EQF Level 4), ami azt jelenti, hogy a képzés elvégzésével továbbra is biztosított számodra a külföldi munkavégzés lehetősége, mert automatikusan és ingyenesen beregisztrálunk az EREPS-be (European Register of Exercise Professionals). 

Az EREPS regisztráció, gyakorlatilag azt teszi lehetővé, hogy egy EU-s, vagy UK munkavállalási elképzelés esetén ne kelljen újra elvégezni egy kinti iskola személyi edző tanfolyamát az itthoni ár többszöröséért. Az EREPS regisztrációval könnyedén át lehet jelentkezni a UKReps-be és a CIMSPA regiszterekbe, vagy akár az Egyesült Arab Emírségek regiszterébe (REPsUAE), ha valakinek a Közel-Keleten szottyanna kedve edzősködni jó pénzért! A regiszterekben való tagság a kinti munkavállalás feltételei között van. Az iskolák EuropeActive akkreditációjának meglétét itt lehet leellenőrizni. Az Europeactive a FITcert nyilvános regiszter segítségével nyilvántartja a minőségi fitnesztermeket, itt EREPS-tag edző alkalmazása kiemelt jelentőségű. Erről bővebben itt olvashatsz.

Nem szabad megfeledkezni az IWI által kínált angol nyelvű, világszerte magasan respektált NASM tanfolyamokról sem, melyek a legjobb ajánlólevélként szolgálnak, ha az USA-ban, vagy Ázsiában lenne kedved és lehetőséged edzőként dolgozni. Természetesen semmilyen végzettség nem pótolja a helyi munkavállalási vízumot és egyéb kötelezettségeket, így mindig gondosan járd körbe a célország más állampolgárokra vonatkozó feltételeit.

Soha nem volt aktuálisabb „B tervvel” rendelkezni, mint manapság. Az edző szakma jó befektetés, mert könnyen mobilizálható, igen nagy szabadságot és egzisztenciális támaszt ad. Márpedig, ha fitneszszakemberként tervezed a jövőt, akkor kiemelten fontos, hogy legyenek opcióid. Az EREPS egy világszerte elismert, számos európai országot képviselő szakmai edzőregiszter, melybe itthon kizárólag az IWI Nemzetközi Fitnesziskola biztosítja a regisztráció lehetőségét a végzett személyi edzőik számára.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop