TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

A jövő elkezdődött!

A jövő elkezdődött!

Együttműködési Megállapodás a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel!

Egészen úgy tűnik, hogy egy rendkívül inspiráló, hatalmas szakmai lehetőségeket rejtő év vár ránk 2023-ban. Ennek megalapozására 2022. december 21-én együttműködési megállapodást írtunk alá a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel.

A megállapodás értelmében az IWI által szervezett államilag elismert fitnesz szakmai képzésekre és továbbképzésekre kedvezményes jelentkezést biztosítunk az egyetem hallgatói számára. Továbbá a szakmai képzések állami vizsgái a TF Sportvizsgaközpontban fognak zajlani, így a résztvevők egy magas minőségű képzéshez, hazai és nemzetközi szinten is elismert IWI-s és TF-es végzettséghez jutnak, mellyel szakmai presztízsük és munkaerőpiaci lehetőségeik is kitárulnak.

A képzések indítása mellett közös terveink között szerepel a fitnesz edzői szakma minőségbiztosítása, szakmai rendezvények, életmód kutatási projektek bonyolítása is, hiszen ezzel a partneri kapcsolattal a hazai lakosság egészségfejlesztését is szeretnénk elérni.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop